♥ Nice Tuesday

Tisdag igen, var ju inte så längesen det var tisdag känns det som, men men! Tisdagar är nog den värsta dagen på veckan. Varför ska helgerna gå så fort? Man hinner inte göra så mycket tycker jag.

Värken sitter i fortfarande, åh blir riktigt riktigt galen, ipren eller alvedon hjälper inte eller hjälper gör dom väl en liten stund men sen kommer värken tillbaka! Och jag vill ha bort den helt och hållet. Blir att ringa läkaren imorgon, för har ingen tid att passa då. Är ledig så det spelar ingenroll när dom ringer tillbaka. Tycker att det är svårt när man jobbar och sen boka en telefontid då dom ska ringa upp, för det brukar antingen bli så att dom ringer senare eller tidigare än den tiden man vill att dom ska ringa. Men det är ju bra att dom ringer upp!

Fick skjuts av älski imorse till jobbet, nice. Har nog den snällaste killen som finns,
Älskar dig Mr A  Var riktigt skönt att inte behöva cykla till jobbet, för nu har det ju blivit kallare igen (minus 10 grader just nu). Kallt kallt, Vill ha sommar och sol nu i alla fall vår. Det blev att ta en promenad hem från jobbet och det var faktiskt ganska skönt. Men det tråkigaste var att min mp3 inte hade nå batteri men den laddar nu så på fredag blir det att lyssna på musik medans man går emellan alla, heh.
Det gick bra att jobba idag fick en riktigt bra rad att gå på :) *tummen upp* Hade bara en städ idag och behövde inte städa själv, det är så mkt roligare att städa när man är två och det går så mycket fortare då också :) Sen hade jag inget jobbigt inköp, heh eller dom är inte så jobbiga eller jo i alla fall dom som handlar mycket.

Ikväll blir det att kolla på Law and Order, Lägger mig nog i sängen och kollar på det. Och hoppas på att värken vill släppa någon gång. Tänkte att det bättre om man lägger sig ner och är stilla med foten!? Hm, kanske inte hjälper men man kan ju hoppas på det bästa.Play safe ... Katjiiing!


Kommentarer
Postat av: Freddie

ja, framför allt när man har den jämt som jag..lycka till hos läkaren :)

2010-01-27 @ 00:42:06
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: Lillasyzter

låter som en bra dag :)

2010-01-27 @ 01:07:23
URL: http://lillsiz.blogg.se/
Postat av: Frida

Skönt att få skjuts till jobbet, underlättar alltid :)Allt är fint med mig.

2010-01-27 @ 09:39:40
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: okejokej! :D

jag gör inte mkt, musik typ :)

2010-01-27 @ 12:26:55
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Freddie

låter som typiskt vårdcentraler...jag har ont men kämpade iväg till jobbet ändå..

Fast ont har jag ju varje dag, menade lite mer ont även idag.Du får läsa mitt senaste inlägg så kanske du kan skratta nåt?

2010-01-27 @ 14:47:29
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: Freddie

min läkare har i alla fall till slut, när man väl kommer dit, varit kanonbra och hjälp mig med diverse intyg etc etc..Men oftast är den en alvedon o klart...- jo men jag har vax i örat..

- ta en alvedon...ungefär...

2010-01-27 @ 15:26:24
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja du slipper du ut och bråka med snön, jag ska iväg strax, tycker synd om mina fossingar haha

2010-01-27 @ 15:53:48
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Freddie

ja precis :)

2010-01-27 @ 16:23:36
URL: http://freddiehigh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0