♥ Shoppat med älsk..

Shoppat med älsk idag :) Det blev att shoppa ett nytt PS3 spel (Midnight club los angeles) Nytt och nytt kanske det inte är men för oss är de det, heh. Vart även en sväng in på Sko punkten och kolla skor och det blev att köpa ett par högklackade (sådana som på bilden) som det stod mitt namn på.. Så dom fick följa med mig hem! Blev även en snabb vända in på Tati för att kolla jeans. Men hittade inte ett enda par som jag fastnade för. Har aldrig haft svårt för att hitta ett par jeans förut men nu för tiden har det blivit jätte svårt tycker jag, why?!Bild: google.se
Hittar inte min kamera som jag har förlagt någonstans!

Play safe ... Katjiiing!


♥ Cool Wednesday

 Humör: Good
 Gjort: Vakna för en liten stund sedan
 Planer: Hm, Har inte bestämt nått än
 Ser på: Skärmen
 Lyssnar på: Shakira - Waka Waka
 Läser: Inget
 Dricker: Honungs té
 Äter: Inget
 Bästa: Pigg och glad
 Sämsta: Ont i halsen
 Väder: Mulet


Play safe ... Katjiiing!


♥ Nice Tuesday - Då har man gått och blivit..

Då har man gått och blivit förkyld också.. Ah. Ville inte! Inte just nu. Halsen värker och blir bara värre. Dagen köp måste bli halstabletter. Näsan rinner och jag vet inte om det har med förkylningen att göra eller om det är allergin! Jobbigt läge.

Senare idag blir det att åka hem till mamma och gratta henne då hon fyller år idag.. GRATTIS MAMMA

Hade tänkt att vara ute i solen hela dagen idag men vet inte om det är så bra idé då man känner sig kraslig?! Vi får se om det blir att sola idag eller inte.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Lazy Sunday - Har nyss kommit in från det fina vädret..

Har nyss kommit in från det fina vädret.. Pollenallergin börjar jag bli galen på.. Näsan rinner och ögonen kliar! Ah.. Känns som om man har gjort av med 10 rullar hushållspapper.

Igår blev det hem till älskis mamma och pappa och grilla.. Finns det nått bättre än grillad mat på sommaren?!

Nu blir det att fixa lite käk..

Play safe ... Katjiiing!

♥ Cool Wednesday

Grattis lill syrran på födelsedagen!


Dagen började med att klockan ringde på tio, stängde av klockan lika fort.. Ville bara sova och så blev det. Somnade om i en timma sen blev det upp käka frulle och sen ut i solen och sola lite.. Blev att ligga i solen i ca två timmar och det var riktigt skönt.. Sen blev det duschen, göra sig iordning och åka hem till mamma för att gratta födelsedags barnet (syrran) :) efter att ha vart hemma hos mamma i ca 2½ timme blev det hem och städa lägenheten.. (Storstädning) Medans älski skulle träna..
När han kom hem så blev det att laga lite mat tillsammans och det gick riktigt bra. Känns som det går lite snabbare att laga mat när man är två!?

Har nyligen kollat på ett nytt program som har börjat på onsdagar på tv 4+ (Law and order: UK) Kanske inte är nytt?! Men har inte hört talas om det i alla fall så för mig är det nytt, heh.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Nice Tuesday - Blev en snabb vända på

Blev en snabb vända på stan med mamma idag och hitta en födelsedagspresent till lillsyrran. Inte det lättaste! Men efter mkt tänkande så kom jag på det.. (Ska inte skriva det här!) Blev även en vända på bolaget.. Blev att köpa Bacardi Breezer denna gång.Sen hem laga mat och sen ut på balkongen och städa då det blåser in en massa barr sen en massa pollen. Sen blev det att sitta i solen och bara ta det lugn. Det var riktigt fint väder idag och det uppskattas då det är semester, heh. Sen blev det att plocka och dona lite i lägenheten!

Play safe ... Katjiiing!

♥ Wednesday - Idag efter jobbet ...

Idag efter jobbet skulle jag ner till banken och hämta mitt legitimation (stavas?) Men dom hade stängt redan vid tre. Vad är det för dumheter?! Kom 30 minuter försent, typiskt. Får hoppas att man hinner i morgon efter jobbet. Och imorgon blir det sommar avslutning på jobbet. Med minigolf, godmat och trevligt folk.. Nice.. Taggad till tusen!
 
Sen kom jag att tänka på att det inte är så många dagar kvar, nedräkning pågår för fullt !

Play safe ... Katjiiing!


♥ Slow Monday - Vart har fantasin..

Vart har fantasin tagit vägen?! Borta??

Tror att grannarna blivit lite snea på mig, oops. Har städat lägenheten ganska mkt den sista tiden. Det kan dom väl inte bli sne på va eller? Men vad ska man göra då man är rastlös?! Och speciellt på kvällstid !? (Har en städat efter 21)
Vilket regn väder det var igår.. Regnade massor, tur att man inte jobbade kvällen som jag tackade nej till. Ibland har man tur när man tänker, eller nått.

Vart ledig i två dagar nu (Söndag, Måndag) och det är bara denna vecka kvar sen är det SEMESTER :) Nice, första gången man har fyra veckors semester :)
Idag har jag vart och shoppat en ny mobil igen!! Och sen vart ute på en lång promenix med Ramona. Och det vart sol under den tiden vi var ute och gick. Underbart.

Nu har äntligen den efterlängtade blåbärspajen klar. Så kan inte skriva mer, heh.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Bright Thursday

Vilken fin dag det har varit idag men man har inte haft tid att sitta i solen fast man vart ledig. Vart en vända hem till mamma och gick en promenix med hunden sen vart det hem och putsa fönster! Som inte vart så bra :( Men det är i alla fall lite bättre än innan.. heh.
Sen vart i väg och bränt fläsk med Ramona och det blev en cykeltur dit och hem. Nice :) Bra jobbat tjejen!! Innan det blev det en vända på stan för att köpa nya skor och jag hittade ett par (pumps).
Finns inte så mkt mer att skriva...

Play safe ... Katjiiing!

♥ Finally Friday - Work

God morgon!!
Inte alla gånger jag har skrivit så här tidigt på morgonen. Kanske första??
Sitter på jobbet och väntar på att få gå ut och jobba.
Underbart väder idag med :) och det bästa av allt är att det är sol och varmt! Idag är det en dag som man inte vill städa eller vara i en varm äcklig tvättstuga. Men det funkar väl.. Heh.

Nej, kan inte sitta här och lata mig! Nu blir det full rulle..

Play safe ... Katjiiing!

♥ Cool Wednesday - 7 år7 år idag älskling

Kan inte fatta att tiden har gått så fort.
Bästa dagen i mitt liv :)

Älskar dig sweetie!

Play safe ... Katjiiing!


RSS 2.0