♥ Allt och ingenting

Helgen har det varit jobb. Och det var riktigt lugnt denna helg på jobbet, lovely.
Sen har det vart en massa mys med älski :)
Denna helg var det ju morsdag och det var även marknad i västerås men det blev inge av de (marknaden). Hade inte nån lust att gå eftersom det är nästan samma grejer varje gång.

Idag har jag haft en dag med mamma på stan och det blev även av med tatueringen som jag skulle ha gjort förra veckan. :) Nice.. Den vart riktigt bra tycker jag.
Det blev även en del shopping idag med behövliga grejer som behövdes.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Cool Wednesday

Idag har jag vart ute och cyklat med mamma och det var riktigt skönt ute :)
Men det är synd att det är så många moln. Men sålänge solen är framme så är det bra.. Snart blir det att fixa lite käk och sen tvättstugan. Inte det roligaste kanske när solen skinner att springa i tvättstugan men det måste göras det också.
Fick även hämta ut mitt packet som kom idag :) Lovely. Nu återstår det bara att testa och se om tunikan passar. Hoppas.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Slow Monday - Tänk att en underbar dag kan bli

Tänk att en underbar dag kan bli så förstörd av ett telefonsamtal!
Blir så less och sne. Varför ska det bli så när man ser fram emot en sak så mkt så ska det finnas nån som ska ändra på den?!
Dagen har annars varit hur bra som helst, och jag ska försöka släppa detta telefonsamtal!

Helgen har varit hur bra som helst :) Massa myspys med gubben. På lördagen var det ju västeråsträffen och det var riktigt mkt bilar och snygga sådanna oxå, heh. Och det var sol och fint väder hela kvällen (under träffen). Men senare så började regnet.. Och söndagen var det pissväder ute hela dan. Usch. Men det hindrade inte oss från att åka och kolla soffa och nu har vi äntligen hittat den soffa vi vill ha :) Funderar på om man ska köpa den i veckan eller helgen om man hinner det!?  

Man kanske skulle börja med maten som alltid blir så himla sent i detta hus :( Får ta och bli en ändring på det kanske!? Från och med i morgon..?

Play safe ... Katjiiing!

♥ Soft Saturday - Underbart väder

Underbart väder ute :) Sol och värme! Yes..
Om en stund blir det grillat hemma hos älskis föräldrar! Mums.. Nu är den bästa tiden här då det blir mkt grillat. Senare ikväll blir det västerås träff, lovely.

Har settat i solen idag en stund sen vart det att tvätta bilen. Bäst att passa på då det är fint ute, heh. Hoppas att morgon dagen är lika fin. Då blir det att sitta ute hela dagen :P

Play safe ... Katjiiing!

♥ Finally Friday - Då var det helg

Då var det helg igen and me like. För denna helg är man ledig :)
Idag har jag städat hela lägenheten eftersom man var ledig idag och hade ork till de. Senare blev det att ta en promenad med Ramona på björnön i det fina vädret. Riktigt skönt att promenera istället för att vara inne på gymmet.
Vad som händer i helgen har jag inte besämt än så det får bli att ta dagen som den kommer, får se vad det blir för väder. Så det blir att planera efter de!
Denna vecka har varit hur bra som helst då det har vart riktigt fint väder och värken har varit mindre :) Och då är jag glad och nöjd! Heh..
Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag i det fina vädret.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Slow Monday

Tillbaka på heltid eller blir det mellanrum igen!?
Här var det ett tag sen man skrev. Men ingen mer fantasi har man fått av det.
Har inte hänt nå speciellt heller förutom att man har jobbat och tränat. Har inte haft nå virusskydd på datorn så det är mest därför det inte blivit nå bloggande. Sen har jag inte haft nån fantasi till det heller.

Det ända roliga som har hänt är väl att jag snart ska tatuera mig igen :) Nästa vecka, längtar! Vad jag ska gö håller jag för mig själv.. Heh.
Vart ledig idag och det passade riktigt bra då det var så himla fint och varmt ute :) Underbart! Hoppas att det håller i sig nu, men det tror jag inte, men man får hoppas..

Play safe ... Katjiiing!

RSS 2.0