♥ Bright Thursday


 Humör: Sådär
 Gjort: Färgat håret
 Planer: Bara ta det lugnt
 Ser på: Skärmen
 Lyssnar på: Tv:n
 Läser: Inget
 Dricker: smoothie
 Äter: Inget
 Bästa: Ledig
 Sämsta: Fick hårfärg i ögat
 Väder: Lite solsken och snö


Ville inte gå upp ur sängen i morse när telefonen ringde. Det var mamma som ringde och ville kolla hur jag mådde idag. Samma skit idag med foten. Vi pratade ganska längde sen var det bara att gå upp och äta frulle. Det viktigaste målet på hela dagen, så det kan man ju inte missa! Sen blev det att färga håret (mellan brunt) har inte kollat hur det blev ännu men jag tror att det blir bra, var ju utväxten som jag ville färga sen som sista 10 minuterna så tog jag resten av håret. Det gick ju ganska bra eller hur man ser på det då man fick färg i ögat, heh. Men det känns ingenting nu att det kommit färg i det. Meningen var ju att jag ville färga dom oxå, eller nej det var det inte men man kan ju lossas det när man är klantig.
Det blir en lugn slappar dag idag då jag inte orkar göra ett skit, ska nog kolla på en film om en stund för först ska jag fixa lite lunch.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Cool Wednesday - Telefontid hos läkaren

Vilken skit dag det varit.. Vart ska man börja!?
Ringde min vårdcentral imorse eftersom jag fortfarande har ont i foten och värken vill inte ge med sig fast jag tagit en alvedon och en ipren, way? Fick en telefontid kvart över tio. Ringde dom nej, satt och väntade ända tills klockan blev halv tolv ungefär och dom hade inte ringt på hela den tiden jag väntade. Så ringde igen och fick en ny telefontid som var fen över ett och dom ringde. Berättade att jag haft ont i tre veckor och att värken inte vill försvinna. Efter 3 veckors värk tyckte hon att jag kunde avvakta ett litet tag till och fick en tid bokad i februari. Skulle äta alvedon och ipren tills dess! Men det hjälper ju inte, har ätit 5 alvedon och 3½ ipren varje dag nu i 3 veckor, inte så bra jag vet men vad gör man när man har en sådan värk att man inte vet vart man ska ta vägen?

Idag har det varit värsta snö stormen, inte kul men skönt att vara ledig och slippa gå ut. Men måste ut snart för älski och jag ska åka och storhandla! Usch, vill inte gå ut i detta väder. Trodde inte att det skulle komma nå mer snö men det kom, och inte så lite heller.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Nice Tuesday

Tisdag igen, var ju inte så längesen det var tisdag känns det som, men men! Tisdagar är nog den värsta dagen på veckan. Varför ska helgerna gå så fort? Man hinner inte göra så mycket tycker jag.

Värken sitter i fortfarande, åh blir riktigt riktigt galen, ipren eller alvedon hjälper inte eller hjälper gör dom väl en liten stund men sen kommer värken tillbaka! Och jag vill ha bort den helt och hållet. Blir att ringa läkaren imorgon, för har ingen tid att passa då. Är ledig så det spelar ingenroll när dom ringer tillbaka. Tycker att det är svårt när man jobbar och sen boka en telefontid då dom ska ringa upp, för det brukar antingen bli så att dom ringer senare eller tidigare än den tiden man vill att dom ska ringa. Men det är ju bra att dom ringer upp!

Fick skjuts av älski imorse till jobbet, nice. Har nog den snällaste killen som finns,
Älskar dig Mr A  Var riktigt skönt att inte behöva cykla till jobbet, för nu har det ju blivit kallare igen (minus 10 grader just nu). Kallt kallt, Vill ha sommar och sol nu i alla fall vår. Det blev att ta en promenad hem från jobbet och det var faktiskt ganska skönt. Men det tråkigaste var att min mp3 inte hade nå batteri men den laddar nu så på fredag blir det att lyssna på musik medans man går emellan alla, heh.
Det gick bra att jobba idag fick en riktigt bra rad att gå på :) *tummen upp* Hade bara en städ idag och behövde inte städa själv, det är så mkt roligare att städa när man är två och det går så mycket fortare då också :) Sen hade jag inget jobbigt inköp, heh eller dom är inte så jobbiga eller jo i alla fall dom som handlar mycket.

Ikväll blir det att kolla på Law and Order, Lägger mig nog i sängen och kollar på det. Och hoppas på att värken vill släppa någon gång. Tänkte att det bättre om man lägger sig ner och är stilla med foten!? Hm, kanske inte hjälper men man kan ju hoppas på det bästa.



Play safe ... Katjiiing!


♥ Lazy Sunday

Börjar tröttna på att ha värk i foten nu, varför kan det inte vara gå över?! Vet inte vad jag gjort men det hjälper inte med alvedon eller ipren. Värken har settat i ungefär två veckor nu och vill inge ge med sig. Allt känns bara så tråkigt när det är så. Kanske är dax att ta kontakt med läkare när det gått en tid nu som det gjort. Hoppas att dom kan hjälpa mig bara, i alla fall med nått som får värken att försvinna börjar bli galen.

Idag har jag vart och köpt en ny väska som jag verkligen fastnade för och behövde :) Sen blev det att ta en fika med älski på Brynolf Bagare, mumsigt var det! Vi var även och tvättade bilen (behövdes verkligen) så nu är den ren och fin igen, heh.


Det blev ingen bio igår då det var "fullbokat" och det fanns inga platser bredvid varandra och då var det ingen menning att gå på bio tyckte vi. Så det blev att hyra film istället. Med myspys i soffan och en massa onyttigheter, men det var ju lördag så det gick ju bra att äta en massa onyttigt, heh. Blev att hyra Wallander - Dödsängeln, filmer var sådär inte så bra som jag trodde att den skulle vara med den dög!



Play safe ... Katjiiing!


♥ Soft Saturday

 Humör: Super duper
 Gjort: Nyss klätt på mig, heh
 Planer: Inget bestämmt
 Ser på: Skärmen
 Lyssnar på: Beyonce - Sweet Dreams
 Läser: Lite bloggar
 Dricker: Thé
 Äter: Inget
 Bästa: Ledig i helgen
 Sämsta:
 Väder: Kallt

Gårdagen var väldigt bra och riktigt kul :) Blev några glas vin och mycket god mat, mums. Vet ej hur många glas eller hur några det vart för dom fyllde på glaset nästan hela tiden, heh. Sen gick vi vidare efter några timmar, vet ej riktigt vart vi hamnade (kollade inte så noga vad ställena hette) då vi var in på tre ställen och kollade läget. Det blev inte så sent igår kväll vi var väl hemma vid halv ett skulle jag tro!

Vad som händer idag vet jag inte än men skulle vilja gå på bio :) Det skulle väl sitta ganska bra en lördag och se en bra film och äta en massa popcorn och dricka cola. Men vad ska man kolla på!? Jag skulle vilja se Alvin och gänget 2 men det tror jag inte att älski vill se. Sen skulle jag vilja se snabba cash, kanske blir den om det blir bio idag, hoppas hoppas att det blir så!



Play safe ... Katjiiing!


♥ Finally Friday

Fredagsmys hade jag tänkt mig idag med onyttigheter i soffan till en bra film. Men det blir inte så denna fredag! För idag ska alla på Andrea's jobb till Limone och käka och då skulle allas respektive (stavas?) med. Ska bli roligt att få träffa alla som jobbar där älski jobbar! Så det är nog dax för mig att börja göra mig klar för vi ska vara där klockan 18. Inte lång tid kvar nu, och vad ska man ha på sig!? hm, får rota lite i garderoben och se om det finns nått som passar.

Har inte gjort så mycket idag, dammsugit av lite i lägenheten och sen tagit hand om det lilla disken som fanns. Nej, måste göra mig klar nu så att vi hinner i tid vill ju inte att vi ska komma försent, heh.

Blev ett ganska kort och lite tråkigt inlägg idag då det inte finns så mycket tid till att blogga. Kanske skriver mer när vi kommer hem!

Play safe ... Katjiiing!


♥ Bright Thursday!

Snart helg för vissa! Jag fick min helg idag, och det är så skönt. Tycker att jag har förtjänat det så som jag sprungit fram och tillbaka idag på jobbet, heh. Nej, då det var inplanerat att jag är ledig nu fredag, lördag och söndag och det kommer att bli skönt. Ska ta vara på varje minut denna helg, eller jag ska försöka i alla fall. Kan säga att mina ben värker väldigt mycket idag.. Älski var så snäll imorse att jag fick åka med honom :) Men det blev att ta en promenad hem, för jag han hem innan älski åkte från jobbet.

Har nyss försökt att få bort alla brun utan sol men det gick inte så bra :( skrubbat som en idiot men hjälpte inte så mycket. Provade med citron och det gick lite bättre men det är kvar på vissa ställen, får panik! Vill ha bort det nu, nu, nu. Får testa imorgon igen och hoppas på att det försvinner helt. Vill inte se ut den en prickekorv imorgon! Någon som kanske har ett bra tips på hur man får bort det?!
Det går ju så bra att få dit det men inte att få bort det, hm. Skulle ha vart lika lätt att ta bort det som att få dit det, heh.

När älski och jag kom hem efter att vi vart och käkat donken så höll jag på att slå ihjäl mig eller nått. Hände både imorse och när jag kom hem från jobbet, även när jag skulle till bilen innan vi åkte till donken, så fyra gånger på en dag på samma ställe, det är illa de. Utanför våran port har det blivit en is kulle (eller hur man ska förklara det på bästa sätt) på ena sidan. Och har dom som sköter sandningen och plogningen och det fixat det?! Nej, varför skulle dom det, det är ju onödigt. Jag hann att få ett nytt fotfäste så jag inte ramlade, kunde ju ha gjort mig riktigt illa. Klantiga lilla jag som vet att det är så men ska ändå gå på den sidan, så det kanske var lite tur i oturen. För om det hade vart någon som ramlat och gjort sig illa så kanske dom hade fått en tankeställare. Men tur var det att jag inte ramla och gjorde mig illa, eller ska inte säga för mycket vad som helst kan hända denna helg. Speciellt i morgon kväll då man kanske inte är så nykter och ska in i porten.

Snart börjar CSI: Miami på kanal 5 (21.00) Funder på om man skulle göra sig ordning för natten och sen lägga sig i sängen och kolla på det. För då gör det inte så mycket om man somnar, heh. Smart jag är ibland!



Play safe ... Katjiiing!


♥ Cool Wednesday

Det blev att cykla idag till jobbet då jag började senare än älski.
Gick ganska bra att cykla men blir bara så irriterad på att dom inte plogar ordentligt, fattar inte ska det vara så svårt?!
När jag kom hem från jobbet vid 19.30 så fick jag panik. Det var grus och smutsigt i hallen, så det blev att börja städa hela lägenheten. Så nu är det rent och doftar gott :) Kan det vara bättre när det luktar gott i lägenheten och sen när det är rent och fint? Har börjat städa lägenheten mellan tre till fyra gånger i veckan! Och ja, det behövs verkligen när det är sådant väder som vi har nu.

Träningsvärk idag eller inte!? Jodå det har man efter gymmet igår. Blir att gymma efter fyra imorgon med som det ser ut nu. Måste ligga i om man vill kunna ha bikini i sommar, heh.

Nu är det inte långt kvar till helg :) Längtar, längtar för på fredag ska det bli skoj!

Play safe ... Katjiiing!


♥ 16.33

Ner i tvättstugan och hämta tvätten! Sen blir det att åka och bränna lite fläsk med Ramona :)

Skulle ha haft tvättstugan till tio ikväll men det behövs inte, yes! Slipper springa upp och ner hela kvällen, räcker med att jag gjort det sen klockan två.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Soft Saturday

Åhh.. Varför ska det alltid krångla för!? När man skrivit ganska mkt och ska publisera det så går det inte och allt försvinner, varför? Blir så less på det för det är inte första gången, och varje gång säger jag till mig själv att jag ska kopiera det jag skrivit ifall det händer igen. Men varje gång så glömmer jag det, för inte tänker jag på att det kän hända när som hellst! Nog om det nu.. Blir inte lika mkt som jag hade tänkt skriva för nu är jag pissed off.

Älski min är bara för gullig. Skjutsade mig och hämtade mig idag till och från jobbet på sin lediga dag, sweet. Efter jobbet så blev det att hyra film (Wallander - Skytten) och att köpa lite onyttigheter. Men det är ju lördag så inget dåligt samvete här inte! Blev chips, dip och cola, men när vi börjat kolla på filmen och jag tagit några chips så blev jag mer sugen på smågodis, heh. Filmen var väldigt bra och nu är det bara att vänta på att nästa kommer ut (Wallander - Dödsängeln).

Blir en ganska tidig kväll i kväll då det inte blev så många timmar natten som var då det var för varm och efter en liten stund vart det för kallt samt en massa konstiga drömmar, typiskt när man ska upp tidigt. Så jag hoppas på att få sova bättre i natt!

Play safe ... Katjiiing!


♥ Någon som har ett bra tips om



Någon som har ett bra tips om hur man får hårdare naglar?
Mina skivar dig och går av, dom är inte hårda utan mjuka..
Skulle vara tacksam om någon hade ett tips att dela med sig av!


Play safe ... Katjiiing!


♥ Finally Friday

Slutligen fredag, åh det är nog den bästa dagen på veckan!?
Idag mår jag riktigt, riktigt bra. Men är lite trött och seg efter jobbet fast man inte jobbade många timmar. Gick in och jobbade lite extra idag eller vad man ska kalla det, kanske inte heter extra när man är vikarie vad vet jag?! Blir att jobba hela helgen mellan sju och sex. Bra betalt då det är helg :) heh. Det blev att jobba mellan sju och tolv idag, ett riktigt skönt pass. Timmarna bara flög iväg. När jag kom hem så blev det att göra lite våfflor och det är ju så gott med hallonsylt och vaniljglass till.

Har inte pratat med älski om katt än, ska nog göra det idag eller så blir det imorgon efter jobbet. Har nog inte riktigt vågat fråga då jag är så säker på att han kommer att säga nej och det vill inte jag att han ska göra. Men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag försöka att få älski att kolla på en film med mig men vad? hm, har sett alla filmer som vi har hemma. Men kanske blir en av dom ändå eller kanske kollar på en film på internet. Det blir nog det bästa för då kan man kolla på nån film som nyligen kommit ut, weii. Play safe ... Katjiiing!

♥ Cool Wednesday

Skulle vilja ha en sköldpaddsfärgad kattunge. Men vet inte vad älski säger om det!? Får ta och fråga honom om vi kanske kan köpa en liten kissemiss. Men sen kanske det inte fungerar på grund av allergi :( vi får testa oss igen om det går att ha en liten kattunge, var ju ett tag sen vi gjorde det. För jag vill så gärna ha ett husdjur hemma. Vovven bor ju hos mamma då det är hennes hund så det skulle vara skönt att ha ett eget husdjur. En katt passar perfekt, med tanke på våra arbetstider och de. Ska prata med honom när han kommer hem.

(Bild: google.se)

Vart hemma idag med från jobbet. Har haft så tråkigt finns ingenting att göra. Börjar snart att klättra på väggarna! Snart är det dax att börja med maten och snart kommer älski hem och då ska jag fråga om katten. Kanske inte blir att man skaffar det just nu men om någon månad eller två. I sommar kanske!? Gud vad jag pratar om katter, heh. Har verkligen fått katter på skallen men dom är ju så himla söta och goa.

Just nu sitter jag och kollar på Top model 6! Nej, gå och fixa en kopp thé.
Play safe ... Katjiiing!

♥ Slow Monday

Ja, då har man vart och bränt lite fläsk idag med Ramona. Så himla skönt o komma igång igen! Blev en liten mjuk start då det var ett tag sen. Nästa gång blir nog på torsdag eller fredag.

Nyss fått i mig lite mat. Blev ingen höjdare för beanaise såsen var inge god. Älski och jag testade en ny sort (färdig på påse, bara att värma påsen i en kastrull med vatten). Usch, smakade majonäs eller nått. Gör vi inte om. Fick ont i magen, känns som om magen ska springa iväg när som helst, eller vad man ska säga! Trodde att den skulle vara jätte god, men ikke. Kanske bara jag som är kräsen när det gäller mat och såser!?

Snart blir det att lägga sig i sängen och kolla på CSI (21.00 på kanal 5). Play safe ... Katjiiing!


♥ Ny vecka och nya tag. Denna vecka

Ny vecka och nya tag. Denna vecka började med en skön sovmorgon :) Vaknade vid tiotiden och det var helt underbart. Blir nog att köra igång med gymmandet denna vecka med Ramona. Var ett tag sen nu vi körde på. Har ju vart en massa helger och saker som kommit ivägen som olika arbetstider, trötthet m.m. Ska bli riktigt skönt att börja igen. Ställde mig på vågen i förrgår och det visade mig att jag gått upp två kilo. Just nu känns det både positivt och negativt på samma gång att ha gått upp. Det ända jag vill uppnå är att få en plattare mage, men hur!? Någon som har ett bra tips. Skulle vara tacksam!

Ledig idag och det behövdes. Har börjat fått ont i mina leder, hm inte det roligaste. Pratade med familjeläkaren idag och dom sa bara att jag skulle vänta och se om det går över. Dom sa även att det kan ha med min förkylning att göra. Men går det inte över om någon vecka ska jag söka vård igen. Hoppas att det blir bättre så jag slipper gå till läkaren.

Har städat lägenheten idag och det vart riktigt fint, blev även att byta gardiner. Har gått riktigt bra idag för lilla mig och jag är riktigt stolt. Nu blir det att gå och fixa en varm kopp thé för min hals, som jag hoppas på ska bli bättre snart. Play safe ... Katjiiing!

♥ Sömn-testet

Vad har du på dig när du sover?
- Pyjamasbyxor

Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
- På sidan (framstupa sidoläge)

Hur många kuddar har du i sängen?
- Två, på min sida av sängen

Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
- Ibland, ibland inte

Har du drömt “sann-drömmar” någon gång?
- Ja, Inte så ofta men det händer


Försöka sova nu efter att man druki två red bull.. Tror ni att det kommer gå bra!? Hm, jag vet inte men det visar sig. Har ingen tid att passa imorgon så det gör ju inget att man sover länge imorgon, heh. Play safe ... Katjiiing!

♥ Söndag ... Snart en ny

Söndag ... Snart en ny vecka och nya händelser!
Har inte blivit så mycket gjort idag på dagen. Har latat mig till halv fyra då det var dax att cykla till jobbet. Kallt som fan, men inte lika kallt som det har varit. Kvällen var lugn, vart klar till nio. När jag kom hem så hade älski fixat maten och dukat så fint :) Kan det bli bättre när man kommer hem och maten står på bordet? Nej.. inte när man har jobbat kväll i alla fall. Tyckte att det var gulligt gjort då det inte händer så ofta. Älskar dig, tack för att du tar hand om mig älski.

Just nu är det Johan Falk på tv 4 så nu är det bara Johan falk och jag!




Play safe ... Katjiiing!


♥ Luftslottet som sprängdes

Kvällen tillbringades med min kära mamma. Vi gick och käka spacy hot sen efter det blev det bio 17.30(Luftslottet som sprängdes). Den var sjukt bra med lite seg! Men jag älskar alla tre filmerna, nu återstår det bara att läsa böckerna jag fick i julklapp. Men det ska ju finnas tid till det också. Älski var så snäll att han både körde ner oss till bion och hämtade oss!

Idag har jag jobbat mellan klockan sju och halv fyra. Var svinkallt ute, fattar inte varför det ska vara så kallt. Räker väl med 5 minus. Min älskade sambo är så gullig att han körde mig imorse till jobbet fast han var ledig, sen kom han även och hämtade mig. Ibland kan han vara en riktig ängel! Snart är det sängen som gäller då man ska upp och jobba igen. Får även skjuts av älski imorgon biti, Skönt att slippa cykla då det är så himla kallt ute.

Nu ska jag gå och fixa lite thé till sambon och mig så vi blir lite varma och slipper frysa. Blir nog att jag tar med koppen ut och tar det sista blosset för kvällen. Det är sådana här dagar man skulle vara ikke rökare (eller vad man ska säga). Jag vet att vissa tycker att det bara är att sluta, men det är inte så enkelt. Sen när alla tjatar på en så vill man inte sluta. Play safe ... Katjiiing!

♥ Brr, idag är det iskallt ute. Var inge

Brr, idag är det iskallt ute. Var inge skönt att jobba idag då man såg att det var nästan 20 minus. Det har vart mellan 17,4 och 18 minus på dagen. Men det var skönt när man kom in i värmen, men inge vidare skönt att vara ute och gå mellan alla jobben! Men somliga måste ju eller hur man säger. Har nog aldrig längtat efter att få städa som jag gjorde idag. För då visste man att man skulle få vara inomhus! Heh.
Fick skjuts av älskling imorse så jag slapp att cykla i alla fall. Tog en liten promenix hem, för älskling hade inte blivit klar på sitt jobb. Men jag hoppades ju på att han skulle komma förbi så jag kunde lifta hem med honom men ikke. Tog en kopp thé när jag kom och nu börjar känna mig varm i kläderna.
Datorn visar just nu att det är 19 minus ute, brr.

Nej, nu ska jag gå och skriva inköpslistan så jag vet vad vi behöver hem!

Play safe ... Katjiiing!


♥ 3 JANUARI 2010

Söndag = Slapp dag! Bara tagit det lugnt.
Senare kom mamma och familjen över på en fika, var riktigt trevligt.
Lill syrran stanna kvar och vi har kollar på Step up och kollar nu på Step up 2: the streets.


DAGENS:

DAGENS VILL HA: SPA !?
DAGENS KLÄDSEL: Mjukiskläder
DAGENS FRISYR: En "liten" bulle på huvudet
DAGENS LÅT: Lady Gaga - Bad Romance
DAGENS PLANER: Bara softa
 DAGENS SAKNAD: Ciggen jag rökte upp igår, hah. 
 DAGENS DUMMASTE: ?
 DAGENS MISSLYCKANDE: hm, gjorde illa handen när jag ramla!
 DAGENS DROG: Cola
 DAGENS KÖP: Pizza
 DAGENS GODIS: Choklad
DAGENS HUMÖR: Super duper
DAGENS CITAT: Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.
DAGENS ROLIGASTE: Halkade (Ramlade) när jag gick till ica. Började as garva, hah.



Play safe ... Katjiiing!


♥ 6 ÅR och 7 MÅNADER

6 ÅR och 7 MÅNADER idag med älski, helt underbart..

Januari, kan inte fatta att det är ett nytt år. Det har ju gått så fort! Hur många gånger kommer man att skriva 2009 ibörjan innan man börja skriva 2010 ? Är det bara jag som brukar skriva fel på det början av året !?
Nyårsafton var super, trevligt folk god dricka kan inte bli så mkt bättre eller kan de?! heh
Hoppas att ni haft det bra på nyår.

Play safe ... Katjiiing!


RSS 2.0