♥ Monday

Dagen har varit mkt bra :) Jobbat från klockan 7 till 16.30, var meningen att jag skulle sluta klockan 16 men jag hade ett följe och färdtjänsten var försenad som vanligt. Men det gjorde inte mig någonting, blir lite bättre lön nästa månad :D
Efter att jag slutat så åkte jag hem till mamma för jag ska sova hos henne i natt :) Blir en tjejkväll, hehe. Mamma och jag tog bussen ner till solariumet och solade sen åkte vi hem igen! Glömde stäng av ansiskts förstärkan så nu är man röd som en kräfta i ansiktet, haha. Hoppas att det röda hinner försvinna innan jobbet i morgon. Ska vara hundvakt imorgon innan jobbet, börjar 16 och slutar ev. 20.30 :) Soft tid att jobba!


Ikväll blir det att kolla på CSI:NY med mamma och lill syrran, kanske ska åka och möta henne efter hennes dansträning men hon skulle ringa.
Ha en trevlig kväll!


♥ Saturday

Humör: Happy
Gjort: Nyss vaknat
Planer: Träffa Amy
Ser på: LA ink
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Inget
Dricker: Inget
Äter: Inget än
Bästa: Att jag är ledig
Sämsta: Ehm
Väder: Solsken

God morgon!
Vid 11-tiden ska jag träffa min blondie vid marknaden, vi ska gå och kolla lite! Ska bli nice att umgås med dig igen. Jag hoppas att allt kommer att bli bättre snart Amy, håller tummarna för allt!
Ska börja göra mig iordning så att jag inte kommer försent (inte bra). Hej så länge!

Mee


♥ Karusell

Idag jobbade jag extra 7 - 14.
Efter att jag slutet jobbet åkte jag hem till mamma och gick ut med hunden sen väntade jag på att syrran och hennes kompis skulle komma hem från skolan. Begav oss till marknaden, mötte upp mamsen på vägen. Åkte Extreme fly med lill syrran och hennes kompis, åh vad det snurrade i huvudet efteråt. Det var jätte längesen jag åkte en karusell men nu är det gjort! Förut så älskade jag det men nu vet jag inte riktigt om det är min grej, hehe. Köpte en väska på marknaden, vann ett gosedjur till syrran :) Fanns inte så mkt, marknaderna här blir bara sämre för varje år, färre stånd och matställen.

Nu har jag varit hemma en stund och jag vet inte vad jag ska göra!? Snart ska väl jag och Andreas åka och äta, men vad? En bra fråga! Andreas sitter och spelar sitt nya spel (Batman Arkham Asylum) på PS3, kommer inte vara lätt att få bort honom från spelandet. Men men! Ha en trevlig kväll.

Idag är det 2 veckor kvar tills man fyller 21 :) Nice!


♥ Jobbet imorgon

Pratade med chefen min idag och i morgon ska man ta kort till ett "legitimation" så jag kan bevisa att jag kommer från hemtjänsten! För att det har varit så mkt mygel med folk som ljuger att dom kommer ifrån hemtjänsten fast dom inte gör det och sen snor saker från dom äldre (Dålig stil).

Snart ska jag kolla på Law & order: Criminal intent på tv 4+
Har börjat få tillbaka min huvudvärk (fan) Vad är det för fel? och varför kan inte min familjeläkare göra något, säger bara avvakta, avvakta. Börjar bli trött på det svaret.
Kvällen har varit lugn, lite myspys framför tv med älsk ♥


♥ Wednesday

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Sitter i soffan och latar mig, orkar inte göra någonting. Funderar på om man ska titta på en film, men vet inte vilken har sett alla jag har minst 3 ggr.
Träningsvärk i arman och magen från gymmet igår. Men det känns skönt, för då vet jag att jag varit aktiv, hehe.
Älskling har oxå kommit hem från jobbet, men ska snart åka och äta med en kompis. Och så snäll som min pojk är så ska han köpta hem en kebab med bröd till mig :) Längtar!
Nej, nu ska jag fundera på vad jag ska titta på för film. Skriver kanske lite senare.

♥ Tuesday

Dagen började med jobb, jobb och åter jobb. Var skönt att komma tillbaka till jobbet efter 4 dagars ledighet :) Känns som om tiden bara har sprungit iväg idag för klockan har gått jätte fort! Började klockan 7 imorse och slutade klockan 16.
Efter jobbet tog jag mp3n och cyklade till gymmet och det var hur skönt som helst. Hade packat gymväskan redan imorse så det var bara att ta väskan sen dra. När jag var påväg ner för backen så mötte jag Eva-Lena (en jobba kompis) så stannade och pratade med henne ett tag :) trevligt att träffa dig igen.
Lyssnade på Johnny Cash under hela träningspasset :)
Just nu sitter Andreas och jag i soffan för att planera vad vi ska äta men har ingen anning om vad det ska bli. Står helt still i huvudet på mig, orkar inte tänka.
Har ni haft en bra dag?


Min mp3
Jag älskar min ROSA mp3

♥ 2009-08-24

Har vart ner på stan med mamma, riktigt trevligt :) Köpte en tjocktröja och en t-shirt på H&M. Sen köpte jag två t-shirts till Andreas, hoppas att han kommer gilla dom.
För en liten stund sen ringde lill syrran, och frågade om hon fick komma. Så snart kommer hon på besök :) Nice!
Klockan fem så är det tvättstugan som gäller, inge kul. Men måste göras.
Det är riktigt varmt och skönt ute, funderar på att sitta ett tag på balkongen och fika lite när syrran kommer.

♥ Dagens outfit

Dagens outfit


Linne: ginatricot
T-shirt: ginatricot
Jeans: ginatricot


Idag blev det en gina dag, hehe. Det blev ingen bra bild men den får duga!

♥ God morgon!

Har ni sovit gott?
Jag har i alla fall sovit hur bra som helst inatt, var tråkigt att vakna helt själv i sängen imorse :( Men älskling är på jobbet och gör lite nytta medans jag ligger hemma och latar mig. Men ska börja göra mig iordning så att jag är färdig när jag ska träffa mamma på stan.

Jag

♥ Klantiga jag

Lilla jag är så klantig. Familjen min kom och hämtade mig, tog med kameran (kom ihåg den). Tog kort på jesus i lego som fanns i kyrkan sen dog min kamera :( Hur kan man vara så klantig att glöma ladda den!? Det man inte har i huvudet får man ha i knäna! Innan vi åkte så tog jag kort på vad jag hade på mig, men kollade inte hur mkt batteri det fanns i kameran (klantigt). Men tur att mammas kusin har en tjej som har jobbat som fotograf tog massa fina bilder :)

Dagens outfit

Skorna


Jesus i lego (det är ungefär 30 000 bitar)

jesus i lego

Har ni haft en bra dag?
Köpte filmen Män som hatar kvinnor idag :)

♥ Good morning

Humör: Glad
Gjort: Vakna för ett tag sen
Planer: Ska på dop
Ser på: Skärmen/ tv:n
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Inget
Dricker: Inget
Äter: Inget än, men snart frukost
Bästa: Ledig :)
Sämsta: Vet inte vad jag ska ha på mig!
Väder: Soligt

Gick och la mig vid klockan ett inatt, kollade på den gröna milen som gick på kanal 3 tror jag vet var. Skulle gå och läga mig tidigare men jag fastnade framför tv:n. Det var så spännande så jag kunde inte stänga av. Somnade på engång när jag la mig i sängen.
Idag ska man till kyrkan på dop. Måste komma ihåg att ta med mig kameran, den får jag bara inte glöma.
Bilder kommer senare när jag kommer hem eller ikväll.
Hoppas att ni får en trevlig dag!
Ska gå och göra mig iordning nu så att jag är färdig när vi ska åka. Hej så länge.


♥ Lördag

Blir ett kort inlägg för jag ska snart gå och sova, så att jag kommer upp i morgon då familjen ska på dop. Vill ju vara helt utvilad. Dagen har varit hur bra som helst, Andreas och jag åkte och åt lunch ute idag, blev donkan. Sen åkte vi hem till hans mamma och pappa och hälsade på. Vi grillade lite mat senare mot kvällen, gott var det. Det blev mkt skratt  :) Lite vin, ost och kex. Har ni haft en bra lördag?
Godnatt och sov gott.


♥ Halloj

Humör: Sådär
Gjort: Försökt komma in på BDB
Planer: Snart åka och äta lunch
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Bass bros - Fading away
Läser: Inget
Dricker: Inget
Äter: Inget
Bästa: Ledig i helgen
Sämsta: BDB strular
Väder: Lite solsken




Charlotte ♥ Skor

Jag älskar verkligen skor , skulle kunna ha hur många som helst! Hittade skorna [Här]


Rosa


Svarta


Svarta m text


Sand

★ Batman: The Dark Knight

Kom hem för ett tag sen från svärföräldrarna. Andreas och jag blev bjudna på thai, åh vad gott det var, längesen man åt det. Var riktigt trevligt.
Nu sitter jag och Andreas och kollar på Batman: The Dark Knight.


Batman


Nej, nu ska jag hålla älsk lite sällskap med filmtittandet :)
Ha en trevlig kväll.

♥ Dj playboy - cube


♥ Happy today

Kom hem från frissan för ett tag sen. Allt har gått super bra och håret sitter på plats! Det tog 2 timmar och 45 minuter att sätta i det. Tog en före och efter bild men vart inte så bra, men det får duga.

Före och Efter


Nu sitter jag framför datorn och väntar på att Andreas ska komma hem från gymmet så att vi kan planera vad vi ska äta. Hoppas att han kommer hem snart för jag är vrålhungrig.
 Har ni haft en bra dag? Och vad ska ni göra en fredagskväll?

♥ Äntligen fredag.

God morgon!
Vakna för ett tag sen, har ätit frukost tillsammans med Andreas :) inte alla gånger vi gör det! Men idag fick vi chansen att göra det (mysigt). Snart ska jag börja göra mig iordning för att åka till Camilla (frissan) Bussen går 12.17 och då hinner jag lagom fram i tid till klockan ett. Måste bara komma ihåg att ta med håret, annars blir det lite svårt att sätta i det, hehe. Så snart får man långt hår igen :)
Har ni sovit gott i natt?  Jag har sovit hur bra som helst, och jag fick sova hela natten :)


♥ Snart, snart

Godnatt!


Snart är det fredag, inte långt kvar! Ska gå och nanna nu för jag börjar bli riktigt trött och seg. Och sen blir det fortare fredag :) Hoppas att ni har haft en trevlig kväll. Sov gott och dröm sött!

♥ CSI: Miami

Nu ska jag och älsk kolla på CSI: Miami på kanal 5

CSI

♥ Städat och fint!

Nu har jag och älsk städat lägenheten så nu är det rent och fint. Luktar gott gör det också :)
Snart ska vi börja med maten som vi skulle ha gjort för längesen men vi fick annat att göra (städa) haha.
Just nu sitter jag och kollar på simpsons på kanal 6


♥ Torsdag

Humör: Glad
Gjort: Jobbat
Planer: Snart laga mat
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Inget
Dricker: Inget
Äter: Vattenmelon
Bästa: Att jag är ledig i morgon och helgen
Sämsta: Börjar bli förkyld
Väder: SOL


Var riktigt segt att gå upp i morse, men efter att jag dryckit en kopp kaffe på jobbet så började jag bli lite piggare :) Hade jätte softa jobb idag. På lunchrasten åkte jag hem till mamma och gick ut med hunden, gick super. När jag kom hem från jobbet la jag mig på soffan ett tag och kollade på the eye, var längesen man såg den filmen!

Snart är det fredag, LÄNGTAR. Vill ha fredag nu.

Det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hurra hurra hurra. Grattis pappa på födelsedagen!


♥ Two heart one love.




Jag älskar dig

♥ Outfit

Dagens outfit! Ni får även se en av mina tatueringar. (Jungfrutecknet)

♥ outfit

Linnen: ginatricot
Jeans: Tati

♥ Elgiganten..

Åkte hem till mamma vid 11 tiden. Gick ut med hunden på en långpromenad. När min lilla syster kom hem från skolan så tog jag, syrran och en kompis till henne en cykeltur till elgiganten. Vi kollade på lite grejor, det var riktigt trevligt med en cykeltur i det fina vädret :)

Skulle behöva åka till Media Markt och lämna in min mobil för displayen på luckan är sönder :( Skitgrejer. Det är inte kul att inte se hur mkt klockan är eller vem som ringer, för det kunde man göra innan displayen på luckan slutade att funkera. Men man kan använda ''knapparna'' som är på luckan (konstigt). Men det får bli en annan dag!

Min mobil

Snart ska jag röra mig hem till Andreas. Idag blir det att äta pastasallad med grillad kyckling i och hemma gjord vitlöksdressing! Mums :)

♥ Onsdag

Humör: Super
Gjort: Nyss vaknat
Planer: Åka hem till mamma och gå ut med hunden
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Lite bloggar
Dricker: Inget
Äter: Inget än, men snart frukost
Bästa: Ledig idag
Sämsta:
Väder: Sol


Ska göra mig iordning nu så att jag kan åka hem till mamma.
Gårdagens kväll var lugn, gick och la mig vid 23 tiden igår.
Fick ungefär 4 sms av bemanningstjänst imorse med förfrågningar om jag kan jobba idag, men man har ju ingen chans att svara ja på smsen för det är alltid någon annan som får passen :( Men ska ringa till bemanningstjänst när jag kommer hem till mamma och fråga om det finns några tider för nästa vecka. Sen måste jag fixa mitt lösenord i systemet så att jag kan fixa min tillgänglighet! Hej så länge.

♥ 2009-08-18

Klockan ringde på 6.15 imorse men ville inte gå upp. Varför inte få sova vidare!? Nej, det fick man inte för skulle upp och jobba 7 - 15 Men jag fick jätte lugna jobb idag och det kändes skönt :) På rasten åkte jag hem till mamma och gick ut med hunden, och han var lika glad som vanligt när man kom in innanför dörren :) Har kommit ner lite skurar idag men jag hade sån tur att jag var inomhus just då. 
 

Prinsen


Hämtade ut mitt paket idag, och det bästa av allt är att håret passar min hårfärg iaf när det ligger i förpackningen, hehe. Så nu längtar jag till att jag får komma till frissan och sätta i det! Mängd: ca 0,7gr/slinga, 10 st/paket. Jag skickade efter 9st paket. Så det blir 90 st slingor! Hårets färg är Chokolate Brown #4
(Äkta Flat-hair Rakt med självfall efter tvätt och det är 45 cm långt)


Löshåret!

♥ Film dag

Idag har jag kollat på Gothika och Beck - I guds namn.

Gothika

Sen kom min lilla syster på besök, det var trevligt de :) Sen fick hon med sig lite filmer som hon skulle få!
Fick sms för ett tag sen om att mitt löshår kommer imorgon, hoppas att det kommer nu. För på fredag klockan ett ska det i :) När Andreas kommer hem från gymmer blir det att åka och hyra en film! Har ni några förslag på vad man kan hyra!?

♥ "Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara

Denna låt har gått på repeat på morgonen!


♥ Dagens outfit!

Dagens outfit

Kör på mjukiskläder idag :)
Byxor: Bik Bok
Linne: New yoker
T-shirt: H&M

♥ 2009-08-17

God morgon

Vaknade för ett tag sedan, vakna med huvudvärk, känns inge vidare. Har tagit en ipren och hoppas att det släpper. Men vad ska man hitta på idag!? En bra fråga. Blir nog en film dag och bara ta det lugnt. Känner inte för att åka ner på stan och kolla om kläderna finns på ginatricot som jag hittade på hemsidan.
Hoppas bara jag inte är sjuk då det är dop på söndag för lill kussen.

Kusinen alexander
Den 28/3 Klockan 15:34 fick jag en kusin ( Alexander )  :)
Han var 53 cm och vägde 3980 g

Du har varit efter längtad i flera år!

♥ Sleep well tonight.

Godnatt!

♥ ginatricot

Var in på ginatricots [länk] hemsida och hittade en jacka och en stickad tröja jag vill ha! Kanske åker ner på stan i morgon och kollar om detta finns i butiken. Men det beror på hur jag känner mig!

Jacka
Jacka för 299 kr

Stickad tröja
Stickadtröja för 399 kr

♥ 2009-08-16

Humör: Sådär
Gjort: Jobbat
Planer: Åka hem till svärföräldrarna och fika
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Inget
Läser: Inget
Dricker: Inget
Äter: En kiwi
Bästa: Att jag är ledig i morgon
Sämsta: Huvudvärk
Väder: Blåsigt och lite solsken


Var så trött imorse att det gjorde ont i ögonen när jag kollade. Snozade på klockan tills hon blev 7.35 och då blev det brottom till jobbet kan jag lova. Kom ungefär en minut i sju till jobbet, cyklade som en tok. Men som tur är så har man inte så långt. Dagen på jobbet var väl sådär idag, fick jobba över en liten stund för det fattades folk. Har varit jobbigt att cykla idag på jobbet med denna blåst det varit och är fortfarande. Cykeln stod nästan stilla när man skulle fram!
Men det känns skönt att vara ledig i morgon. Kom hem från jobbet vid 15.20, hoppade in i duschen sen tog lite äta. Snart ska Andreas och jag åka hem till hans föräldrar och fika lite :) ååh vad gott det ska bli med en kopp kaffe efter denna dag på jobbet! Huvudvärken min har börjat komma tillbaka och jag vet ej vad det beror på. Får nog ringa till läkaren i morgon så att dom får undersöka skallen på mig eller nått! För nu orkar jag inte ha ont var och varanan dag.

Lilla jag

♥ 2009-08-15

Blir ett kort inlägg idag för jag är jätte trött och behöver sova så jag orkar jobba imorgon med!
Inatt blev det inte många timmars sömn. Fick frukost på sängen av Andreas imorse :) Tack, vad skulle jag göra utan dig!?
Var jätte trött på jobbet idag och somna nästan flera ggr. Annars gick allt ganska bra.
Godnatt och sov gott!

♥ Sov gott.

Godnatt!


Nu ska jag gå och göra mig iordning för natten sen ska jag krypa ner i sängen så man orkar upp till jobbet imorgon! Börjar klockan sju och slutar klockan tre. Hur ska jag orka upp klockan sex en lördag, då man vill ha sovmorgon! Är så trött att jag nästan inte kan hålla ögonen öppna. Sov gott och dröm sött!

♥ Present från frissan!

Precis när jag skulle ta bussen till frissan så började det spöregna, vägrade att gå ut. Ringde Andreas och kolla om han var på väg hem från jobbét och det  var han :) Han skulle bara hem och hämta gymkläder så då passade jag på att lifta med honom. Tack älskling
Salongen blev jätte nice, första gången jag är i Camillas (min frisör) egna salong här i Västerås. Hon hade renoverat snyggt och så fin inredning.. Och det bästa av allt var det massage i stolarna där hon sköljer/tvättar ur håret. Blev super nöjd med klippningen :) Pratade även med Camilla om hon kunde sätta i mitt löshår jag har skickat efter och det kunde hon :) Fick en tid nästa fredag (21/8) och det passar jätte bra eftersom jag ska på dop för min lilla kusin på söndagen den 23/8. Är riktigt nöjd med dig Camilla som frisör, kommer att fortsätta att gå till dig och jag är glad att jag hittade dig! Fick även en present av henne innan jag gick hem, tusen tack! Presenten bestod av: Necessär, shampoo, balsam och inpackning. Det bästa med Camilla är att hon tar tid till kunden och klipper inte en på 20 min. Jag hade tid 17.30 och var klar 18.45.

Present av frissan Camilla

Dagen min har varit lugn och skön. Kollat en film och sen åkte till gymmet en sväng. Det blev bara ett kort besök där idag för jag kände mig inte så bra. Tror att jag börjar att bli förkyld eller nått. Har tappat matlusten, känner mig inge hungrig och när jag ska äta så mår jag illa.
Nu ikväll blir det myspys med älsk framför tv:n och kolla på en film :) Ha en super duper trevlig kväll!

♥ Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.

När hon går ifrån dig och är arg ... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar ... Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig ... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig ... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst ... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig ... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig ... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst ... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta ... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå ... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd ... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel ... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg ... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig ... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig ... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig ... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand ... Ta tag i henne och lek med hennes fingrar!

När hon "bumps" in i dig ... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!

När hon berättar en hemlighet ... Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen ... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig ... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta ... Försvinner aldrig smärtan!

När hon säger att det är över ... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten ... Vill hon att du ska läsa den!


...

Har fortfarande inte kommit iväg till gymmet, har inte riktigt nån lust med de men känner att jag måste hitta på någonting när alla andra jobbar.
Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att få tvätta ur det :) 

Imorse ringde bemanningstjänst och frågade om jag kunde jobba idag men känner att jag inte orkar eftersom jag ska jobba lördag och söndag. Man vill ju ha lite ledigt oxå :) Vad har ni för planer idag?

Fick hjälp av Jessica så att ingen kan kopiera mina bilder och text. Hon är så duktig på design och hon är väldigt talangfull med det hon gör. Tack, så mkt för hjälpen gumz! Klicka på hennes namn, så kommer ni till henne.

♥ Godmorgon!

God morgon

♥ Humör:
Super
♥ Gjort: Vakna för en stund sen
♥ Planer: Åka och gymma
♥ Ser på: Skärmen
♥ Lyssnar på: Inget
♥ Läser: Lite bloggar
♥ Dricker: Inget
♥ Äter: Inte just nu men snart frukost
♥ Bästa: Ledig idag
♥ Sämsta: Trött
♥ Väder: Soligt

♥ Godnatt!

Nu ska jag gå och göra mig iordning för natten, är jätte trött. Ska försöka komma upp imorgon i rimlig tid för att åka till gymmet så tidigt som möjligt när det inte är så mkt folk. Har ni haft en trevlig kväll?! 

Nu är det bara tretton dagar kvar tills nya beck kommer på bio =) Längtar! Och det är 36 dagar kvar till Flickan som lekte med elden kommer. Mamma och jag ska gå på den, Vi var och kollade på mån som hatar kvinnor så nu måste man ju bara se den andra delen. (Trailer från filmer nedan!)
 


Godnatt!

♥ Torsdag

♥ Humör: Glad
♥ Gjort: Jobbat
♥ Planer: Åka och stor handla
♥ Ser på: Film
♥ Lyssnar på: Tv:n
♥ Läser: Inget
♥ Dricker: Äppel juice
♥ Äter: Inget
♥ Bästa: Huvudvärken är borta
♥ Sämsta: Att det inte är fint väder ute
♥ Väder: Regn

Började jobbet klockan sju imorse och slutade halv fyra. På lunchrasten åkte jag hem till mamma och gick ut med hunden, Och han vart lika glad idag som igår när man kom in innan för dörren :)

Just nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem från gymmet så vi kan åka och stor handla för det behövs verkligen. Imorgon är man ledig då bli det att åka till gymmet och sen klockan halv sex blir det frissan.

♥ Onsdag

Morgonen började inge vidare idag. Hann inte att äta frukost innan jobbet och hann inte heller springa in på ICA under förmiddagen och köpa någonting. Hungrig som ett as, fick vänta till lunchen. Dagen har varit lite stressig, men har funkar väldigt bra ändå. 
Jobbar i morgon sen får jag vara ledig på fredag, eftersom jag jobbar helgen. Mitt schema tar slut på söndag sen för vi se vad som händer om det blir arbetsförmedlingen eller om det blir att gå tillbaka till bemanningstjänst.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma för hon behövde ha hjälp med att gå ut med hunden (min lilla ögonsten) hon hann inte efter jobbet för hon skulle ner på stan och fixa naglarna. Och det gjorde mig ingenting att gå ut med honom. För nu var det ett bra tag en jag träffade honom, så det  var bara kul. Men det är alltid kul när man kommer hem till mamma för det är alltid nån som blir GLAD när man kommer in innan för dörren :)

När jag kom hem till älsk så ringde jag Ramona och sa att jag var klar med mina sysslor, som vi bestämde att jag skulle göra när jag var färdig! Så snäll som hon är kom hon och hämtade mig utanför porten, fast vi bor så nära. Det blev att åka till IKEA och fika + ``shoppa´´ Köpte fyra ramar i svart sen ett fat att ställa ljus på, sen ett ljus som jag ville ha till. Vi var där i ca 3 timmar.
Tack för en super trevlig dag, Ramona.


Dagens köp!


RamLjusfat

Ljus

♥ Väntar.

Lekt lite i GIMP 2.0 medans jag väntar på att Law and Order börjar 22.00 på tv 4+ Men nu är det inte så många minuter kvar innan det börjar :) Så här blev resultatet med mitt lekande (Före och efter bilder)

lekande i gimp

lekande i gimp 2

♥ 2009-08-11

Dagen har varit mkt bra :) Tillbaka på jobbet efter fyra dagars ledighet! Känner mig utvilad och glad!
Började klockan sju imorse, och det var ganska segt att komma upp klockan sex när man har gått upp vid klockan nio.

Ringde och bokade tid hos min frissa idag, fick tid på fredag 17.30 enda tiden som fanns denna vecka.
Tänkte på en sak idag, om man ska sätta i löshår!? Det jag har haft är clip-on som jag tyvärr inte kan använda nu eftersom jag inte är svarthårig längre.
Vilket sätt tycker ni är bäst att sätta i löshår? (Flat-hair, Limma, Sy eller Clip-on).
Behöver råd!

♥ Kär

Blev helt kär i denna badrumsmattan :) Skulle vara jätte fint i badrummet.

badrums matta

badrum


Och detta till badrummet, fast jag skulle vilja ha det i rosa med vit kanin så att det passar mattan :) 

♥ Måndag

Kollade på The house bunny igår kväll, den var sådär.



Dagen började mycket bra! Tog bussen ner på stan för att jag skulle till läkaren. Efter läkarbesöket gick jag till skopunkten och köpte två par skor, ett par pumps och ett par svarta tygskor. Mina tygskor jag har nu är nästan helt sönder. Skulle även gå till frissan och boka en tid men hon hade stängt idag :( får ringa imorgon och hoppas att det finns en tid denna vecka.

Dagens köp

Dagens köp 2


Snart slutar älsk jobbet :) Får se om han och hans polare ska åka och gymma eller inte.

♥ Humör: Glad
♥ Gjort: Dryckit cola
♥ Planer: Ta dagen som den kommer
♥ Ser på: Skärmen
♥ Lyssnar på: I'll Be Here Where The Heart Is
♥ Läser: Inget
♥ Dricker:
♥ Äter: Inget
♥ Bästa: Ledig idag
♥ Sämsta: Ont i kroppen
♥ Väder: Solsken

♥ Söndag

Dagen har varit mycket lugn och skön med sommarvärme :) Hoppas att det är fint väder imorgon med, ska åka ner på stan och boka en klipp tid. Känner att det är dags att klippa håret nu, var ett tag sen. Mitt hår är ganska slitet efter alla färgningar jag gjort detta år. Från svart till ljust och från ljust till brunt och så vidare. Blir aldrig nöjd!


Brunett vs. Blond


Andreas päron ringde och frågade om vi ville följa med och fika. Varför inte!? Vi åkte till Engelsberg, där fanns det ett litet gulligt fik. För min del blev det coca cola och en brownie :) Det var mycket trevligt. Sen blev det även en liten promenix. Tack för en underbar eftermiddag.

utsikt


Nu ska älsk och ja gå och handla lite ingredienser till maten vi ska laga. Hej så länge!

♥ Lite info om mig!

4 arbeten jag haft i mitt liv:

1. - Vårdbiträde 
2. - Undersköterska
3. -
4. -    

4 filmer jag kan se om och om igen:

1. - Änglagård 1 + 2
2. - Walk the line
3. - Dolt under ytan
4. - Enough - En kvinnas hämnd

4 ställen jag bott på:

1. - Västerås
2. - Göteborg (på loven när jag var yngre)
3. -
4. -

4 tv-serier jag gärna ser:

1. - Desperate Housewives
2. - Gossip Girl
3. - Criminal minds
4. - CSI

4 ställen jag vill åka till:

1. - Spanien
2. - Grekland
3. - Turkiet (igen)
4. - Thailand

4 favoriträtter:

1. - Sallad
2. - Kebab
3. - Tacos
4. - Husmanskost

4 ställen där jag trivs:

1. - Hemma
2. - Göteborg
3. - Där familjen är
4. -


♥ God morgon

God morgon


Det blev inte många timmar sömn i natt. Var för varmt och sen gick det bara inte att sova. Skönt att sommar värmen har kommit tillbaka :)

Humör: Uppåt
Gjort: Vakna för en stund sen
Planer: Ta dagen som den kommer
Ser på: Skärmen
Lyssnar på: Ingenting
Läser:  Lite ploggar
Dricker: Apelsin juice
Äter: Inget än
Bästa: Att jag är ledig
Sämsta: Att det blev så lite sömn inatt
Väder: Soligt


♥ Skor


rosa skor

Hittade ett par söta skor på have2have.se kostar 745 sek.
Blev riktigt kär

♥ Torsdag, Fredag & Lördag

Torsdag: Jobbade kvällen med Amy :) Började klockan 11 och slutade 21.30
Första gången vi jobbbade kväll tillsammans och det gck väldigt bra tycker ja.

Fredag: Ledig från jobbet :) Cyklade till gymmade vid 12, var ungefär 9 pers där, riktigt nice. Klockan 14 - 17 hade jag tvättstugan var inte lika roligt. Men det måste ju göras. Var helt slut efter gymmet och tvättstugan. Gjorde inte så mycket mer. Andreas åkte och gymma med en kompis efter att han slutat jobbet. Vid 19 tiden så var vi bjudna på grillat hemma hos hans mamma och pappa. När vi kom hem så kollade vi på Wallander - Kuriren, den var sådär.

Lördag: Träningsvärk idag eller!? Kan man nog säga att man har. Inte gjort så mkt idag, låg i solen en liten stund. Just nu sitter älsk och spelar PS3. Har suttit med GIMP 2.6 och gjort en ny header, är inte så dukig, men jag försöker :) vart ganska lik den jag hade innan.  Nej, nu ska jag göra lite våfflor.


♥ Kommer snart på bio :)

Snart kommer Beck - I stormens öga på bio :) Längtar! Måste se, är ett riktigt beck freak.



♥ 2009-08-05

Bakade en kladdkaka igår. Så satt framför tv:n och åt kladdkaka. Kollade på Law and order på tv 4+
Gick och la mig vid 23 tiden igår.

I morse vaknade jag vid tio tiden, gick upp och åt frukost. Åkte jag hem till mamma och hämtade ett lås, som jag skulle ha till skåpet på gymmet. Åkte hem igen till Andreas och gjorde lunch (våfflor)
Cyklade jag till gymmet, fixade gymkort för ett år, var där ca 1 timme. Sen var det hem och duscha.

Ska cykla med älsk till jysk och kolla lite om det finns nått att köpa. Sen blir det nog att äta donkan, för jag orkar inte laga mat idag. Sitter och väntar på att Andreas ska bli klar så vi kan komma iväg.


♥ 2009-08-04

Vaknade med huvudvärk. Att det inte kan gå över! Stannade hemma från jobbet idag. Ringde till min familjeläkarmottagning, för hon jag pratade med igår sa att jag skulle ringa idag om jag hade ont idag med. Ringde men det fanns ingen telefon tid. Så kan det va..

Legat och sovit nästan hela dagen, och huvudvärken är borta :) Äntligen! Men ska ringa imorgon till läkaren, för att jag vill veta varför jag har ont i huvudet så ofta.
Älsk har åkt och gymmat med en kompis. Så nu väntar jag på att han ska komma hem så vi kan äta, det skulle inte sitta helt fel med lite mat :) Hoppas att ni haft en bra dag!

♥ Ont, smärta!

Orkade inte sitta vid datorn igår. La mig en stund på sängen när jag kom hem från jobbet, hade ont i huvudet.
Skulle ha varit ledig idag men chefen min skickade ett mess igår och frågade om jag kunde jobba idag istället för på onsdag (men samma tid 7-15.30) klart att jag kunde det.

Men så kändes det inte imorse när jag vaknade, hade fortfarande lite ont i huvudet. Men tänkte att det skulle släppa under dagen. Men ikke, vid halv tio tiden var det bara att gå in på apoteket och köpa Eeze. Hade börjat se suddigt, och när jag väl var och köpte Eeze så domnade vänsta handen bort. Jätte läskigt, har aldrig varit med om det tidigare när jag haft huvudvärk. Det stod att det skulle ta ca 30 minuter innan det skulle hjälpa men inte för det tog ungefär 2 timmar. På lunchen la jag mig i vilrummet och somna. Skönt, som bara den var det! Sen kändes det bättre i huvudet, men kände att det gjorde ont när jag böjde mig ner. Stannade i alla fall kvar på jobbet, kände att jag inte kunde gå hem. Ville inte svika jobbarkompisarna. Pratade men min familjeläkarmottagning idag för jag har haft ont i huvudet väldigt ofta nu, men hon jag pratade med tyckte att vi skulle avvakta tills i morgon och se hur det är då. Jag som hade tänkt att åka och gymma idag men så blev det inte.
Huvudvärken har nästan släppt helt. Och nu blir det att göra sig iordning för natten. Godnatt och sov gott! 

♥ 2009 - 08 - 01

Igår låg jag i sängen nästan hela dagen, kollade på Änglagård, änglagård: andra sommaren och Beck - skarpt läge. Vid åtta tiden så tog Andreas och jag en promenix till hans päron, blev bjudna på grillat, (mums) det sitter aldrig fel, sen blev det kaffe efter det. När vi kom hem var det bara att gå och nanna för att orka upp till jobbet.
Vad tiden går fort, redan första augusti. Snart åker vinterkläderna fram igen.

Dagen har varit seg, skulle ha jobbat till 15.30 men fick gå hem vid 13.30 (skönt) Har fortfarande träningsvärk i armarna, men det går nog över nästa gång man gymmar (hoppas det). Efter att jag kom hem från jobbet så hoppade jag ini duschen en snabbis, gjorde mig iordning. Sen åkte Andreas, jag och hans släkt i Västerås till Enköping för att fira hans syssling, som fyller 20 på tisdag. Grattis i förskott! Blev god mat, kaffe och en jätte god tårta :)

Det blir en lugn kväll för mig eftersom jag börjar klockan 7 i morgon bitti och jobbar till 14 eller 15. Tiderna varierar ang. hur många som har sagt i från eller inte är hemma. Nu ska jag gå och kolla om det är något på tv, är det inte det så blir det nog att kolla på en film men vad!? Ha en trevlig kväll.

Älsk o jag
Jag älskar dig, Andreas

RSS 2.0