♥ Ledig dag, kolla film

Gomorgon, vakna för ett tag sedan. Är helt slut i kroppen efter gymmet igår, instruktören sa att vi skulle köra ett lugnt pass igår men så blev det inte (tyckte jag) Träningsvärk i armarna, axlarna värker. Men det känns skönt att ha kommit igång :) Ska till gymmet på måndag eller tisdag nästa vecka har inte bestämt mig än.
Idag blir en lugn dag för mig, ska kolla film och ha det mys i sängen. Blir att kolla på Änglagård (igen) Ni måste tro att jag är knäpp! Men jag älskar Änglagårds filmerna :)

Älsk är hemma idag för han har ont i ryggen, så han har blockerat tv:n för att kunna spela PS3 och ska han sitta vid sin dator så går det heller inte att kolla på tv för han har kopplat datorn till tv:n. Måste köpa en till tv och dvd till sovrummet, så man kan kolla film och programmen man följer.
Nej, nu ska jag kolla på film. Hej så länge.

Charlotte

♥ 2009 - 07 - 30

Gick upp vid 8 imorse för att hinna till läkaren, det gick väldigt bra. Träffade även en som gick i min klass där, hon satt i receptionen. Trevligt trevligt! När jag kom hem satte jag igång en film ( Dolt under ytan ) men somnade, var helt slut.
När klockan blev 14 så tog jag bussen till gymmet eftersom Amy och jag hade bokat tid klockan 15. Men hon hann inte komma :( tråkigt. Så nu har instuktören gjort ett program som jag ska börja följa. Ibörjan blir det nog att gymma två dagar i veckan eftersom att det var så jobbigt. Var helt slut i kroppen efter, när jag höll på med den sista övningen så darrade hela kroppen var jätte läskigt! Blev en snabb runda på stan efter gymmandet, shoppade två linnen på gina, sen köpte jag örhängen på albrekts guld, sen ``klistermärken´´ till naglarna på åhlen´s.
Idag blev det att äta fläsk kotletter, potatis och béarnaisesås, blev riktigt gott!

Just nu sitter jag och Andreas och kollar på Law and order: Special victims unit på tv 4+
Efter det så ska jag gå och sova, ska bli riktigt sköönt.


dagens köp

naaglarna

Äntligen så har mina naglar blivit långa. Fixade fransk manikyr idag och satt dit en blomma ( syns inte så bra på kortet) vart riktigt nöjd. Hoppas att dom håller sig fina nu, även på lördag när man jobbar.

♥ Trött, seg och ont i kroppen

Det blev en sen kväll igår både på jobbet och hemma. Jobbade till klockan 22, stannade kvar och pratade med Emily som jag jobbade kvällen med. Så var hemma vid klockan 22.45 Andreas stod och lagade mat (Lasagne) när jag kom hem, den var klart ungefär vid 23.30 så undertiden den stod i ungnen så duschade jag. Så efter maten var det bara att gå och sova för att orka upp till klockan 6. Igår så ringde Amy och bokade tid till en instruktör, så imorgon klockan tre gäller det.

Vaknade med ont i kroppen och var jätte trött, hela dagen har varit tröttsam, seg och jobbig. Efter den andra städen idag så kände jag mig jätte konstig i kroppen och hade ont i huvudet, axlarna och ryggen. Var riktigt nära innan tårarna kom, skönt att man är ledig i morgon men det finns ju saker som ska göras hemma oxå. Efter jobbet så åkte Andreas, hans mamma och jag till IKEA och kollade lite och det blev lite saker att handla. Köpte mera ljus, älskar ljus :) handlade för ungefär 200 kronor. Sen blev det att åka och handla lite mat.
Har precis kollat på smekmånaden på tv 4+ med Andreas.

Imorgon blir det att åka till läkaren, har tid klockan 8.45 Skönt att man fick en tid ganska fort, hon jag pratade med ville först inte ge mig en tid för att träffa min familjeläkare och det få jag inte. Ska få träffa någon annan. Hon jag pratade med var riktigt grinnig, kändes inte kul att prata med henne. Sen vid tre tiden så ska jag till gymmet, bokat en instruktör klockan 15. Hoppas nu att Amy hinner komma. Blir roligare då, så att man kan börja samtidigt sen och gymma.
Snart gå och sova så man kommer upp i morgon, pigg för engångs skull. Det var längesen man var det! Men jag måste bara lyssna på en låt först ( Michael Jackson - Billy Jean ) Godnatt..

 

♥ Måndag, måndag.

Ställde om klockan imorse till kvart över sex, var skönt att sova 15 minuter extra idag. Var väldigt trött och seg imorse, ville bara sova vidare. Får sova längre i morgon, är fortfarande trött. Har gått jätte bra på jobbet, haft 2 städ och en tvättstuga idag sen lite jobb emellan. Skulle ha slutat jobbet 14.30 men blev att jobba över 30 min. När jag kom hem så la jag mig i soffan och skulle kolla på tv men somna, sov inge för 45 minuter för älsk kom hem och väkte mig. Sen stack han iväg och gymma, då passade jag på att sova en liten stund till. När han kom hem så åkte vi till jysk för vi skulle handla en torkställning men dom hade stängt. Blev att åka till ICA Maxi, och där fanns det torkställning för 179 kr :) Köpte även två böcker och ett nagellack (rosa) Så nu har man lite att läsa igen :) Just nu sitter jag och kollar på Criminal minds på kanal 5.

Idag har jag ljus tända från partylite med dofterna black orchid och strawberry fields, luktar så gott.
På torsdag ska Amy och jag till nautilus klockan 15 för då har vi bokat instruktör. Hoppas att det blir så att vi fortsätter, känns roligare att gå två och gymma än att gå själv. Men jag är fortfarande motiverad av att börja gymma måndagar, onsdagar och torsdagar. Måste ju använda träningsgrejorna jag köpt, kan inte bara ligga och skräpa.


14 år till salu: 59 kr
Skadad: 65 kr
Nagellack : 75 kr

♥ En trevlig shopping dag med älsk!

Det var jätte trevligt att åka och shoppa med Andreas idag :)

          Gammal bild
Älsk och lilla jag






Inte alla dagar vi har tid till att göra det tillsammans. Köpte ett par skor, en ``tränings´´ väska och ett par byxor. Funderar på att köpa ett par liknande skor för att ha ute när man promenerad, skulle vara skönt att ha ett par riktiga skor till det.
Det blev att äta Mc donald´s till lunch, tog bara en lilla menyn för jag var inte så hungrig.

Vid 18 tiden blev vi bjudna på mat hemma hos Andreas mamma. Det blev chiliwok, såå gott. Sen blev det kaffe på det, och det satt inte fel. Snart gå och lägga sig så man orkar upp i morgon till klockan 6 för då ringer väckarklockan så man hinner till jobbet till 7.



Skor: 590 kr (Rea) Intersport
Väska: 249 kr Stadium
Byxor: 200 kr (Rea) Intersport


Under den tiden jag suttit vid datorn idag har denna låt gått på repeat.


♥ Godmorgon!

Somna vid 3 imorse, satt uppe och fixade en ny header. Men den vart inte lika bra som den jag hade innan, men den duger. Tyckte att den var bra gjort för att vara första gången :) Helgen har varit jätte bra och lugn, men mys och film kollande. Frågade min lilla blondie igår om vi skulle börja gymma och vi skulle prata mer om det på jobbet i morgon!

Måste verkligen börja pga min skada i ryggen från olyckan 2007. Nu ska Andreas och jag åka och köpa lite träningskläder :) Är helt motiverad av att börja träna *Tummen upp för mig* Hej så länge.

♥ 2009-07-23

Dagen började inte så jätte bra, cyklade i glas imorse när jag cyklade till jobbet. Hoppas att det inte är punka i morgon, då lånar jag nog Andreas cykel. Var lite stressigt på jobbet imorse men det gick bra ändå, toppen att det inte började regna när man var ute och cykla.
Annars har allt varit toppen idag. Ingen huvudvärk eller värk i axlar och rygg :)
Fick min tatuering fixad idag vid 19 tiden (Hade lossnat färg på några ställen), det tog ungefär 1½ timme. Så nu är den fin igen, och gör ont.. Men det får man ta. Fick skjuts av Andreas och han kom även och hämtade mig när jag var klar.
Det regnar som bara den ute, ingen nyhet. (Svensk sommar)
Får se om det blir lite sol i morgon, hoppas. Ska krypa ner i sängen nu! Godnatt och sov gott.


♥ 2009-07-22

Dagen började med huvudvärk. Jobbade 11 - 15 istället för 11 - 20.30
Andreas var inte hemma när jag kom hem utan han var med en polare ute i solen på vattnet.

Skönt var det att cykla till jobbet idag när solen sken =) Men det vart svettigt att jobba (i alla fall att städa)

På mitt nya jobb slipper vi ha arbetskläder.

charlotte uska

När jag kom hem från jobbet blev det att ta en dusch, tog en ipren för att huvudvärken var kvar! La mig i soffan och somna. Har sovit i 1½ timme, skönt att huvudvärken börjar försvinna.

♥ The Proposal !

Kom hem för ett tag sedan. Blev en kvällspromenad hem efter bion (The Proposal)
Filmen var jätte bra.. Skrattade några gånger. Måste ses!

komedi romantik

Godnatt och sov gott!

♥ Grattis älskling

Idag blir det tåårta :) för Andreas fyller 24 år.. Grattis. Älskar dig .

Älsk


Blev ingen bio igår, tar det idag istället. Blev att äta Mc donald´s i går kväll för att det var de sista glaset i samlingen. 
Åkte till jobbat vid 13 tiden idag för att jag skulle få delegering, så att jag kan dela ut medicin till dom söta gamlingarna.
Efter det åkte jag och köpte en blomma till Andreas! Nu sitter vi och väntar på att hans päron ska komma och gratta.. Resten av släkten gratta honom i onsdags.

♥ 2009-07-16

Idag är det ingen bra dag för mig. Ont i tungan.. Den har svullnat upp lite, så jag skulle behöva ha en lite större stav i tungan. Men Magic Lines har sommarstängt. Hur gör jag nu!? En bra fråga. Det gör så ont. Vet inte vad jag gjort av den andra som jag hade innan.. (Bra jobbat Lotta) Sen ville inte älsk bil funka idag vad kan det vara för fel då? Vet ej för jag kan ingenting om bilar.

Men det blir väl bättre en annan dag.. Får hoppas på det. Hur har ni haft det?
Hade / C


♥ Vill ha denna!

Hittade en jätte söt hund på blocket som jag vill ha. Det är en Lhasa Apso kostar 12000 kr

vovve

♥ 2009-07-15

Var helt utvilad i morse när jag vaknade. Tummen upp, inte alla dagar man är det.
Har varit en lugn dag. Har legat i soffan nästan hela dagen och läst män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Har sett filmen men inte läst boken än. Men nu så är jag på G. Filmen var jätte bra (tycker jag)
Vid 18 tiden så åkte vi hem till Andreas päron för att hans släkt skulle gratta honom. För han fyller på fredag men dom kunde inte då. Blev mat och en god tårta, mums :)

Imorgon blir det ev. bio med Andreas, blir isåfall att kolla på The Proposal.
Nån som sett den? är den bra?
På söndag blir det att fixa tatueringen, för det har lossnat färg. Men snart blir den fin igen.

Nu är det inte många dagar kvar på semestern :( Men kommer att vara skönt att komma tillbaka till arbetskollegorna, och alla söta pensionärer. hehe. 
Hade / C ♥

♥ Shopping dag i Stockholm

Klockan ringde på 8 i morse för att vi skulle hinna med tåget som gick 9.52 från Västerås C till Stockholm C. 
Mamma, lill sis och jag fick stå nästan hela vägen till Stockholm för att vi inte hade bokat platser, för det var så många som åkte. Men det funkade det med, men älsk hade tur i alla fall han fick sitta hela vägen. Vissa har tur!
Blev en jätte bra dag med shopping och att få umgås med familjen. Shoppade för lite mer an 1000 kr.
Köpte två linnen, två t-shirt fast en av dem är lite lång (kan ha leggins under) sen en adidas tröja. Har ni gjort idag då?

Har ont i benen efter denna dag i Stockholm.. Men det går över. Hade en jätte bra dag :) Tack!

 
Från stadium 499 kr
Adidas


Från ginatricot 99 kr/st
gina


Från ginatricot 199 kr det till vänster, 149 kr det till höger
ginatricot

Godnatt och sov gott! / C

♥ Värmen är tillbaka

Äntligen har sommar värmen kommit tillbaka :) Nu är jag glad igen!
Gick upp vid halv elva idag och såg att solen lyste. Vart på jätte bra humör.
Blev en riktigt mys dag framför tv:n med film och glass, kollade på (Enough - En kvinnas hämd och Bottoms up) som lill syrran inte hade sätt.

Efter att syrran hade åkt hem så åkte jag och solade solarium fast det var fint väder ute.. Var kanske lite dumt men jag kännde att jag behövde koppla av ett tag. Och det bästa sätter för mig är att lägga mig i ett solarium. Efter att jag kom hem, så åkte älsk och jag till hans mamma och pappa. Älsk skulle tvätta bilen, så nu är den ren och fin igen :) Nästan som ny eller inte..  Kommer att bli en jätte bra dag imorgon, hoppas bara att det blir sol.
Ska gå och nanna nu.. Sov gott och dröm sött! / C


♥ Fredag, Lördag och Söndag

Fredag: Gick upp vid kl :13. Dåligt väder som vanligt. Åkte och solade solarium vid 15 tiden. När jag kom hem så var älsk redan hemma. Jag som trodde att jag skulle hinna hem innan honom men icke sann icke.
 Köpte två par linnen på stan. Senare på kvällen cyklade älsk och jag hem till hans mamma och pappa för att dom bjöd på thaimat. Mums, var jätte gott.

Lördag: Älsk och jag skulle åka till apoteket med det ville inte bilen hans :( Vet ej vad det var för fel. Så jag tog cykeln och cyklade till apoteket vid Coop. När jag nästan var framme började det regna. Senare under dagen funkade älsk bil igen så vi åkte ut till Munga och hälsade på Sis, Mamma min och Pappa plast. Stannada kvar över natten. Blev lite att dricka.. Åt grillat. Vi kollade på Rambo 2 och Rambo 3. Spelade lite kort, yatzy och sen när man tagit några glas vin så sjung vi sing star. Fick även älsk att sjunga :) var kanske för att han tagit några glas öl. Försökte mig på guitar hero 2, men det gick inte så bra. För många knappar att hålla reda på för lilla mig.

Söndag: Vaknade vid kl: 4 imorse av att näsan började rinna och ögonen kliade. Var helt försörd. Tycker inte om detta med pollen. Tog allergitablett och ögondroppar sen gick jag och la mig igen och vaknade vid 9 tiden av att älsk ville gå upp och äta frukost. Sen spelade sis och jag lite Crash Bandicoot, Tekken 4 men det gick inte så bra för mig på tekken 4 för sis var jätte duktig. Men kul va det i alla fall. Vi åkte hem vid 13 tiden och sis följde med för hon ska sova hos oss inatt :)  Ha en bra dag / C


crash

♥ Tråkigt väder ute

Vaknade vid 12 tiden i dag av att regnet slog mot fönstret. Ville inte alls gå ut, hade tänkt åka och sola solarium men har ingen lust med det. (Är glad att jag inte jobbade idag!)
Gick upp och kollade på Date my ex: Jo and Slade på kanal 3. Sen satte jag mig och spelade lite Sims 3.

Älsk ringde vid 13 tiden och sa att vi kunde äta pasta sallad med kyckling och vitlöksdressing idag, mums. Så när älsk kommer hem så ska vi åka och handla ingredienserna. Det ska bli så gott, tråkigt bara att det inte är sol så man kan sitta ute och äta. Vad har ni gjort idag då? Ha en trevlig dag / C

♥ Regnväder!

Det var inge vidare väder när vi åkte hem från Munga. Det regnade som bara den och det kom någon blixt. Men nu är älsk bil ren igen eller allt pollen är borta iaf!? Man var då inte lite blöt när man kom in innan för dörren.
Skönt att vara inom hus just nu :)

Färgade håret på mamma, hon vart mkt nöjd. Kastade lite boll med hunden, men sen började det regna så jag gick in igen. Hoppas att det kommer att vara sol imorgon, för nu vill jag inte ha nå mera regn!
Ska gå och nanna nu, Godnatt och sov gott / C

♥ Onsdag

Vadknade vid 8 och kunde inte somna om, så det var bara att gå upp. Kollade på Enough - En kvinnas hämnd.
Har haft en riktig film dag idag. Kollade även på Bottoms up, Material girls.

Nyss ätit mat, makaroner och falukorv. Orkade inte laga annan mat.
Nu ska älsk och jag åka ut till Munga och hälsa på mamma min och lill sis :) Ska ev. hjälpa mamma med att färga håret.
Har ni gjort idag?

Ha en trevlig dag / C


♥ Tisdag

Dagen började med tvättstugan (11 - 14)
Åkte ner på stan ett tag och kollade på födelsedagspresent till älsk. Vet inte vad jag ska köpa, varför ska det vara så svårt!? Tog även två håll till i öronen :) aj, kunde inte minnas att det gjorde så ont.

När jag kom hem från stan så ringde jag till en bekant om en klipptid till älsk, som jag skulle ha gjort för ett bra tag sen men glömt bort. Hade sån tur att hon var i stan och kunde komma idag :)

Skickade efter ett par Chanel örhängen från misterbling.se kostade 188:-

chanel örhängen
Hoppas att ni haft en bra dag / C




♥ 23.51

Har försökt lite med GIMP nu på kvällen men fattar inte riktigt hur man gör :( Det tar väl lite tid att lära sig de. Kunde fixa annan färg på ögonen iaf. Kollade klipp på youtube hur dom gör. 
 

före och efter

Nu blir det att gå och sova. Godnatt / C

♥ Måndag

Första dagen på semestern med tråkigt väder.
Det blir en lugn dag idag. Med film, kanske åker och solar solarium.


Just nu sitter jag och kollar på Änglagård :)
Änglagård
Den är ju så bra.. Älskar den filmen, kan se den om och om igen.


Ha en trevlig dag / Char

♥ Blogg design klar

Fick hjälp av Cecilia [Länk] med min blogg design. Blev jätte nöjd, tack för hjälpen!

Idag har jag jobbat från klockan 7 - 15. Det var skönt att slippa regn idag, inte så kul att jobba inom hemtjänst när det regnar. Efter jobbet följde jag med Amy hem, för hon ville ha hjälp med att fixa lite i hennes källare.

Imorgon börjar mina 2 veckors semester :) känns skönt att äntligen få lite långledigt.
Ska fortsätta att kolla på brottskod:försvinnen nu. Ha en trevlig kväll / Char


RSS 2.0