♥ Slow Monday

Idag blev det att åka och sola, och nu börjar det synas att man fått färg, NICE. När jag var nere på stan så sprang jag även in på ur & pen och lämnade in min klocka som jag köpte där för flera månader sen som gick sönder i fredas. Men nu är den hel igen, Love it :)
Sen vart det hem och städa då det verkligen behövdes. Bakade även en sockerkaka och denna gång vart den okej. Vet inte vad jag har gjort för fel tidigare men tydligen så kan man misslyckas med sockerkaka?! hm, det trodde inte jag att man kunde. Men jag kan!!

Så nu blir det att fixa lite kaffe och ta en sockerkaks bit.

Play safe ... Katjiiing!

♥ SNÖN ÄR HÄR, USCH

Nu har den tråkiga snön kommit och jag vill verkligen inte att den ska vara här! Tråkigt. Det blir så himla kallt och jag som redan är fryssen av mig. Blir att köpa stickade tröjor inom kort, men hittar bara stickade tröjor som är 100 % akryl eller 80 % akryl och resten nått annat. Och det bara sticks, hm jobbigt läge! Nån som vet vart det finns stickade tröjor med nått annat än akryl?!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen, se på tv och äta godis och tycka synd om mig själv! Heh..

Play safe ... Katjiiing!


♥ FREDAG - Här vär det ett

Här vär det ett tag sen man var. Har verkligen inte haft nån lust att skriva! Så kan det vara ibland. Får se hur det går denna gången då!? Ska bli intressant.
Denna vecka har man vart ledig och det har varit riktigt soft ♥ Och det behövdes verkligen för min del då jag hade värk i nästan hela kroppen. Vet ej varför men så har det varit ett tag nu, värk, värk och åter värk. Men nu känner jag mig mkt bättre!

Vad som händer idag vet jag inte?! Tar dagen som den kommer..


Play safe ... Katjiiing!

RSS 2.0