♥ Cool Wednesday

Då var man hemma igen. Och jag vill bara tillbaka till Alingsås, saknar! Men får åka om någon månad igen, heh.
Kom hem i måndags kväll och det kändes som om vi satt på tåget en evighet. När vi kom hem blev det att beställa spicy hot och det är ju bara för gott, mums.

Igår blev det att jobba kväll och det gick väldigt bra och skönt var det också med lite sovmorgon, heh. Började klockan 11 och slutade 21.30.

Idag blev det att jobba 7 - 16 men gick hem vi 15 då jag hoppade över lunchen och tog lunch tre till fyra, heh. Skönt då man kan göra så! Skulle hämta min ring på guldfynd idag som jag beställde föra veckan som skulle komma idag men ikke det hade den inte :( För den hade inte blivit beställd eller nått fattar inte men det var det dom sa. Så hon som jag beställde den av hade tydligen gjort en miss eller nått?!
Då blir man inte glad, bara vänta en vecka till innan man får hämta den då.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Lazy sunday - Underbar helg

Underbar helg hittils :) Var nog det bästa som vi kunde ha gjort just nu!
Gårdagen var lugn och det blev ett och annat vin glas. Spelat spel och bara umgåts. Helena du är bara för underbar och go. Finns ingen bättre vän än dig för du förstår och lyssnar alltid när man har det jobbigt och svårt. Tack för att du finns i mitt liv ♥ Tack än engång att vi fick komma och hälsa på :)

Vaknade med jordens skallebank, usch. Inte bra att dricka så mkt rödvin!? Men det händer inte så ofta så ibland får man offra sig lite, heh. Lite senare under dagen blev det att åka och shoppa så nu är man några hundra fattigare. Älski kommer snart bli galen på mitt shoppande, hah. Man måste få unna sig lite då och då! Snart blir det mat och känner suget och det ska bli så gott med fläskfilé med potatisgratäng, mums.. Känner hur det vattnar i mun, hah nej då.. Men det kommer bli super duper gött.

Sommartid börjar idag :) Så himla skönt för nu är det påväg mot ljusare tider och värme hoppas jag. Men nackdelen med sommartid är att man får sova en timme mindre :( Men igentligen vad gör de?! Inte så mkt då jag vill ha vår/sommar och mkt sol och värme.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Bright Thursday - Våffeldagen 25/3

Försov mig imorse, hade stängt av väckarklockan men som tur var så vaknade jag halv sju och fick lite panik. Så det blev att stressa här hemma på morgonen. Och som tur var så kom jag till jobbet prick sju :) Men det var älskis förtjänst att jag kom i tid till jobbet då jag fick skjuts! Tack
Blev att jobba till halv fyra istället för fyra. Men vad tiden har flygit iväg, timmarna har gått hur fort som helst. Mamma kom till jobbet idag efter att jag slutat så vi åkte till Tati och kolla på en skinnjacka till mig. För min var för "liten". Och jag hittade en som tur var som jag ville ha :) Men det jag fastnade för mest fanns inte i min storlek, så det fick bli en annan men gillade den också väldigt mkt :)

Idag är det våffeldagen. Men blev inga våfflor för min del då jag blivit trött på de. Men ska/har ni ätit våfflor idag?

Play safe ... Katjiiing!


Bild: google.se


♥ Cool Wednesday - Nu var biljetterna bokade

Nu var biljetterna bokade :) Nu kan vi äntligen träffas efter så lång tid c', )
För nu är det mer än ett år sen vi träffades Helena, så nu är det dax! Så snart snart ses vi, Längtar längtar ...

Idag blev det att hoppa in och jobba mellan sju och halv tre. Gick mkt bra på jobbet och det var så skönt i det soliga vädret idag :) Stort plus.. Efter jobbet blev det att ta en liten promenix hem till mamma och hälsa på och busa med vovven. Så som jag saknat det lilla charmtrollet!

Måste sluta blogga nu för nu kommer gubben min och tjatar om att vi ska laga mat. Det får nog bli pasta bolognese! Heh.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Nice Tuesday - Drip drop, drip drop

Regnväder idag :( Tråkigt.. Men det bästa är att man är ledig denna dag! Heh. Vaknade imorse vid elva och det var riktigt skönt att få sova ut.
Vid tolv tiden kom Ramona och hämtade mig och då blev det att åka till gymmet och bräna fläsk :) Var riktigt nice att gymma och äntligen komma i gång igen. Men var tvungen att ta av mig gymskorna :( då jag fick ont i hälsenan igen, men det var nog av skorna?! Hoppas på det, så att det inte är nått annat. För det har ju vart bra några dagar nu.

Undra om man ska köpa tågbiljetter idag eller om man ska vänta med det tills imorgon!? Hm, vet inte hur jag ska gö? Men det är inte bra om det blir slut sålt då jag vill verkligen träffa er alla i gbg/alingsås. För nu är det på tiden!
Längtar...

Play safe ... Katjiiing!



♥ 2010-03-22

Vad var det för tråk väder igår?! Inte var man förberedd på det, inte jag i alla fall. Skorna var jätte blöta efter gårdagens arbetspass. Kunde nästan vrida ur vattnet, hah. Men det snöade ju inte när man åkte till jobbet i går morse och inte hade jag trott att det skulle komma snö!?

Idag har jag jobbat kväll och det var fatiskt skönt att jobba kväll för engångs skull, heh. Blev att jobba mellan elva och halv tio! Så har inte gjort innan jobbet, eftersom man gick upp vid tio och gjorde sig klar för jobb. Men skönt var det med sovmorgon :) Och idag var det riktigt vårväder ute, så idag har man vart på toppen humör! Så hade hoppats på att det skulle vara lika fint väder imorgon men då lovar dom mer snö?! What?! Nu vill jag ha vår och ingen mer snö..

Play safe ... Katjiiing!

♥ Soft Saturday - Vart och lunchat idag med älski

Vart och käkat med älski och hans päron på pizza hut, mums. Det var faktiskt gott! Sen blev det att åka och kolla bil och nu har jag hittat den bil jag vill ha. När vi kom hem så blev det att städa lägenheten som jag gör varje gång jag är ledig känns det som. Men det finns inget bättre än en städad lägenhet!?
Ikväll blir det ev. att gå på bio :) Det var ett tag sen man gick. Så nu ska man hitta en bio som man vill se. Någon som har ett tips??

Gårdagen var lugn. Slutade jobbet vid 19 och ville dra ut på BMB men kommer inte in efter åtta :( Är för liten, tråkigt. Men får bli en annan gång. Så det blev att kolla på National treasure - hemligheternas bok med älski. En myspys kväll framför tv:n.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Nice Tuesday

Underbart väder idag men det vart lite kallt då solen gick i moln, brr. Idag blev det att jobba fast läkaren sa att jag skulle vila. Jag vet inte det bästa men jag vill verkligen inte ha fler sjukdagar denna månad. Får ju vara ledig nu onsdag och torsdag :) Men det gick bra att jobba fast jag hade lite ont, var bara att ta en till två värktabletter sen full rulle, heh. Nej, då full rulle var det riktigt inte då det var mycket lugnt på jobbet och det var ett tag sen det var. Men vi var full styrka kanske var därför?! Vem vet! Men hade cykeln idag och det var tur det för annars hade det inte gått. Det är en bra uppfinning det (cykeln). 
Nu blir det att gå ner i tvättstugan och hämta tvätten sen kolla på Desperate Housewives. Kan bara inte missa det programmet, heh. Är nog bäst att jag skyndar mig så att jag hinner tillbax. Play safe ... Katjiiing!

♥ Slow Monday - Ny vecka och nya tag.

Ny vecka och nya tag. Denna vecka börjar med ledigt från jobbet! Men har vart "fullt" upp ändå. Plockat och donat i lägenheten som jag alltid gör när jag är ledig, heh. Sen vart till läkaren och det gick mkt bra. Men har fått en hälseneinflammation :( Inte det jag hade hoppats på. Men det känns ändå bra av att veta varför det gör ont i hälsenan. Imorgon är det jobb för min del fast läkaren sa att jag skulle vila i en till två dagar till. Men är ledig onsdag, torsdag så imorgon går jag till jobbet. Ska testa och se hur det går att jobba. Går det inge bra så får jag väl gå hem!
Efter läkar besöket träffade mamma så vi gick och solade, nice och det var riktigt skönt. Behövdes. Efter solandet blev det att käka lite mat på stan sen vart det hem. Snart kommer nog älski hem och då blir det att åka och hämta ett packet som kommit till mig :) Sen ev. åka och kolla ny nalle (mobil) till älski. Längtar ... Längtar ...

Play safe ... Katjiiing!


♥ Var det rätt låt som..



Var det rätt låt som vann melodifestivalen igår?!
Själv tycker jag att låten var bra. Men jag hoppades mest på Erik Saade - Madboy.
Hoppas att vi tar hem det här denna gång. Heh.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Soft Saturday - Fan också.. Nu börjar jag bli riktigt

Fan också.. Nu börjar jag bli riktigt riktigt trött på det här. Jag orkar snart inte och jag blir bara så förbannad. När det ena blir bättre så är det nått annat som blir sämre.. Just nu är det hälsenan som värker och gör ont. Varför skulle du börja göra ont!? Kan ju inte ens ha på mig ett par skor utan att det gör ont. Det som hade vart så bra i nästan en hel vecka i alla fall fyra dagar sen börjar en annan smärta någon annanstans, åh.

Och jag som hade sett fram emot att gå på party party idag. Nu blir det nog inge party party för min del :( tråkigt då jag vart riktigt taggad för det här och vart till bolaget och fixat dricka. Eller ska man gå ändå fast hon på sjukvårdsrådgivningen sa att jag skulle vara i vila?! Hm, nu blir det svårt. Nej, det blir nog att stanna hemma och hoppas på att det blir bättre.

Har vart ute lite idag i alla fall. Vart till tati och shoppat två par jeans. Men frågan är om jag kan ha jeansen då jag inte pallade att testa dom där, för det gjorde så himla ont i foten/hälsenan. Så om jag inte kan ha dom så får syrran ta dom. 
Ett av mina favisar har gått sönder :( Och inte hade jag märkt det, heh. Det var älski som frågade mig härom dagen vad det var för hål jag hade i byxorna!? Hah, oj.. Pinsamt!! Så det var nog dax att köpa nya!?

Play safe ... Katjiiing!


♥ Finally Friday - Underbart väder har det

Underbart väder har det varit idag, med sol och plus grader :) Så idag har jag vart på super duper humör. Och det var mycket bättre efter att ha ätit Spicy hot med älski! Jag älskar verkligen Spicy hot, det är ju bara för gott. Heh.

Jobbat idag mellan sju och fyra, nice. Men är lite trött och seg efter jobbet! Som tur var så fick jag ingen städ men åkte på fyra duschar istället, :( Men det gick bra! Efter jobbet så blev det att ta en promenix hem, eftersom älski skjutsade mig idag igen.
Ikväll blir det nog bara en vanlig hemma kväll med mys och film.


En lite fråga bara!
Nån som har tips på några filmer?! Eller om det är nått bra på tv ikväll?!



Play safe ... Katjiiing!


♥ Bright Thursday - Solade ju igår...

Solade ju igår och snacka om att man nästan är som en kräfta idag, hah. Lite röd vart man, men inte så farligt som jag hade trott att jag skulle bli. Men inge bra ändå. (Pinsamt)
Var inget höjdar väder idag men det var inte så kallt, så det var väl det bästa. Synd bara att det inte var någon sol, men vi är i alla fall påväg mot våren nu! Så sol kommer vi att få, heh.
Min snälla sambo skjutsade mig till jobbet imorse, Thanx :) Så det blev att ta en lite promenix hem, riktigt skönt. Så idag har jag fått en massa motion och det säger man inte nej till när man får betalt för den också. (Går mkt på jobbet).

Just nu har jag kollat på Sveriges Värsta Bilförare, ska man skratta eller gråta!? Man blir ju rädd för att gå ut, eller nej så farligt var det inte i detta avsnitt idag! Men hur har dom fått körkorten?! Eller är allt bara bluff i programet?? Om en stund så börjar Criminal Minds som jag funderar på om man ska kolla på.. Hm, svårt att bestämma mig som vanligt när det gäller tv program.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Cool Wednesday

Vad har man gjort idag då?! Inte jobbat som det var sägt! Då min chef frågade i måndags kväll om jag ville jobba tisdagen istället för onsdagen och det sa man inte nej till. För det började bli långtråkigt att gå hemma!

Idag har man vart iväg och solat lite, nice. Jag vet att jag skrev tidigare att jag blivit "rädd" för att sola solarium, men har nog kommit över det nu. Sen har jag tröttnat lite på brun utan sol. Blir bara fläckigt efter ett tag och det är inte det lättaste att få bort, samt att kläderna blir fläckiga av det. Sen har man haft tvättstugan mellan två och fem och det gick kanon :) Samt har jag bakat kladdkaka, mums. Något som älsklingen gillade när han kom hem från jobbet. Alltid lika skoj att göra dig glad. Synd bara att man inte kunde ha maten klar tills du kom hem från jobbet :( Men det får bli en annan gång/dag.
Sen har jag vart iväg på en liten hemlis grej. Jaja, jag vet om man säger a ska man säga b men inte denna gång, hah.

Ikväll blir det att kolla på Efterlyst klockan 21.00
Sen blir det nog sängen för min del. Då jag inte är van med att gå upp vid klockan sex, utan har gått upp mellan tio och tolv den senaste veckan, heh. Men det ska nog gå bra, bara man kommer till sängs i tid!

Play safe ... Katjiiing!

♥ Slow Monday - Har det inte vart underbart

Har det inte vart underbart väder dom senaste dagarna!? Blir så himla glad av det fina vädret :) Men tråkigt att man inte vart ute i det, då man har vart sjuk. Eller ute i det har man väl vart då man har gått till ICA och handlat mat. Så nu hoppas jag att det är fint på onsdag när man börjar jobba igen :) 

Idag har jag plockat och donat lite här hemma, då jag känner mig lite bättre. Hoppas att det är påväg till det bättre nu så att det inte blir bra ett tag och sen att det kommer tillbaka. För nu vill jag inte vara hemma nå mer utan vill vara på jobbet! Har även kollat på Big mommas house idag med älski :)

Play safe ... Katjiiing!

♥ Soft Saturday

Lördag igen :) Fortfarande hemma från jobbet och det börjar bli ganska tråkigt att bara gå hemma. Men måste tänka på mig själv. Idag blev det pannkakor till frukost då man vakande vid tolv. Men för älski blev det lunch, heh. Mumsigt var det i alla fall.

Snart snart är älski övertalad om att skaffa en liten kattunge :) Blir så lycklig. Nu ska man bara leta efter en katt som någon säljer för ett rimligt pris. Vad som händer idag vet jag inte bara slappa och njuta av det fina vädret. Droppar från taken och solen skinner och det är så fint ute. Men mkt slask kommer det att bli när all snö ska bort, men bättre de än mer snö, hah..

Nej, nu ska jag gå och kolla vad älski hittar på, (tror han sitter och kollar på en film då det är så tyst i lägeheten). För annars hör man en massa musik om han inte kollar film, heh.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Äntligen så har man fått lite vår

Äntligen så har man fått lite vår känslor då det var soligt och ganska vart ute idag :) Heh, graderna visade -1 men i solen var det varmare vet inte riktigt hur många grader det var. Men skönt var det!

Har plockat och donat i lägenheten lite smått idag! Så nu doftar det gött igen. Heh.
Har även letat efter en kattunge på blocket. Och jag hittade en som jag vill ha men det kostade lite också. Skulle vara hur mysigt som helst att ha en liten kattunge som springer runt här :) Och jag hoppas att det blir så att vi skaffar en liten kissemiss. För nu har jag hittat en katt som jag vill ha.

 Kattungen jag vi ha, är den inte bara för underbar??

Vad som händer ikväll vet jag inte bara att jag och älski ska ta det lugnt. Hyra en film kanske!?

Play safe ... Katjiiing!

♥ Bright Thursday

Det var skönt att få komma till läkaren för att få veta vad det var för fel med magen! Och det bästa var att få komma samma dag så att man slapp gå och vänta på en tid. Har fått nå medicin för magen och äcklig är den, usch men måste tas ändå. Man kanske blir van efter att par dagar.!?

Idag har jag bara latat mig och hoppas på att bli bättre. Ska väl vara tillbaka i arbete nästa vecka och det längtar vi efter. Men nu ska jag bara ta hand om mig själv och se till att bli bra :)

Igår så pratade jag med den bästa av alla. Vet inte vad jag skulle göra utan henne men hon gör min dag alltid bättre fast den varit skit. Får mig alltid att skratta fast man vill gråta! Men det är så tråkigt att vi ska bo så långt ifrån varandra så vi inte kan ses. Därför är det så bra att det finns telefon så att man kan prata med varandra!

Play safe ... Katjiiing!


♥ Cool Wednesday

Ringde läkaren idag vid åtta tiden och jag får komma till dom klockan tre! Det känns bra, för nu vill jag veta vad det är som spökar med magen.
Älski ringde vid elva tiden och frågade om jag ville luncha med honom och det säger man inte nej till. Då det inte händer så ofta på vardagarna att vi kan luncha tillsammans. Efter det så bar jag mig av hem till mamma och hälsade på för av förtriva tiden. Blev att kolla på Luftslottet som sprängdes som mamma köpte idag på expert för 79 kr ett bra pris tycker jag! Heh..

Snart blir det att ta bussen till läkaren och hoppas på att dom kan ta reda på vad det är för fel.

Play safe ... Katjiiing!


♥ Desperate Housewives



Äntligen har det börjat igen, har man längtat eller har man längtat för att se vad som händer!? Men nu får vi äntligen se det, yes.

Lite sent inlägg för detta kankse men klockan 21.00 på kanal 5

Play safe ... Katjiiing!


RSS 2.0