♥ Nice Tuesday

Underbart väder idag men det vart lite kallt då solen gick i moln, brr. Idag blev det att jobba fast läkaren sa att jag skulle vila. Jag vet inte det bästa men jag vill verkligen inte ha fler sjukdagar denna månad. Får ju vara ledig nu onsdag och torsdag :) Men det gick bra att jobba fast jag hade lite ont, var bara att ta en till två värktabletter sen full rulle, heh. Nej, då full rulle var det riktigt inte då det var mycket lugnt på jobbet och det var ett tag sen det var. Men vi var full styrka kanske var därför?! Vem vet! Men hade cykeln idag och det var tur det för annars hade det inte gått. Det är en bra uppfinning det (cykeln). 
Nu blir det att gå ner i tvättstugan och hämta tvätten sen kolla på Desperate Housewives. Kan bara inte missa det programmet, heh. Är nog bäst att jag skyndar mig så att jag hinner tillbax. Play safe ... Katjiiing!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad trevligt! Hoppas du hade en riktigt bra helg :)

För min del blev det jobb, även fast det skulle varit min lediga helg. Så det hanns inte direkt med så mycket annat :P

2010-03-16 @ 20:46:40
URL: http://camillaloov.blogg.se/
Postat av: Casandra

Oj det lät inte bra, men vad bra att det blivit bättre iallafall.. :)Hoppas du haft en trevlig dag! kram

2010-03-17 @ 16:29:50
URL: http://cazsie.blogg.se/
Postat av: Casandra

Ja, det är hur skönt som helst :) Vi har ett par jättekorta dagar, men sen har vi dock ett par längre också så att det jämnar ut sig rätt bra =) heheHoppas du får en bra dag! Kram

2010-03-18 @ 11:55:47
URL: http://cazsie.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

fyfan!!!! det där lät inte alls okej.. men hoppas du fått nån dundermedicin utskriven ;Dmitt hår varierar lite i längd.. brukar inte platta det men så fort jag gjort det slutar det precis ovanpå rumpan. annars går det ner till svanken :)

2010-03-18 @ 12:08:11
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag jobbar faktiskt i helgen också, tyvärr. Så några roliga saker har faktiskt inte planerats riktigt ;S Vad händer för dig? :)

2010-03-20 @ 15:27:46
URL: http://camillaloov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0