♥ Nu är det inte många timmar kvar

                                                                             Nu är det inte många timmar kvar.
Det gick bra att jobba idag. Slapp att cykla imorse då älski var så snäll och körde mig :) Han kom även och hämtade mig när jag slutade (15.30). Innan jag och älski åkte hem så åkte vi förbi donkan, och dom hade börjat med min favvo chicken el maco, yes det var på tiden Idag blev det en lång rast från elva till halv ett. Så jag och   L-M åkte till BOLAGET och köpte lite breezer.För en liten stund sen kom jag på att jag inte har någon champagne :(

Ikväll blir det ev. party party eller så skulle jag hitta på nått med Aninna om inte hon skulle åka till Arboga! Men skulle hon åka så ska jag med älski på party hos nån av han kompisar. Blir nice.. Men är lite sne för att jag glömde köpa champagne, fan! Får väl vänta till nästa gång som är ett år, åh.. Klantiga Lotta.
Play safe ... Katjiiing!


♥ Äntligen har man en

Äntligen har man en tv i sovrummet :) Det blev att köpa en SAMSUNG 32" så nu kan man ligga i sängen på kvällarna och kolla på sina tv program, yes! Sen kan jag kolla på tv när jag själv vill och behöver inte anpassa mig då älski vill spela PS3 eller inte.. Och det känns underbart att kunna kolla när man själv vill. Men det som fattas nu är en DVD till sovrummet, jag blir aldrig nöjd, heh. Och det måste vaa en SAMSUNG DVD, ett krav.

Hoppas att ni har haft en bra jul och allt. Min jul har varit underbar, med familjen ute på landet, en massa god mat och massa fina klappar. Det blev att jobba annandagen, när jag kom hem hade jag feber :( och kände mig inge bra. Blev hemma från jobbet i söndags och igår. Men nu är jag feberfri :) YES, så det blir att jobba i morgon mellan 11 - 21/21.30

Nu ska jag och älski laga lite mat. Play safe ... Katjiiing! PUSS 

♥ DITT NAMN

1. Ditt rockstjärnenamn (första husdjur + favoritglass):
Fiatwister

 

2. Ditt skurknamn (bästavän + favoritkaka):
Helenaballerina

 

3. Ditt detektivnamn (favoritfärg + favoritdjur):
Rosahund

 

4. Ditt tv-såpa namn (mellannamn + stad där du föddes):
Maria Västerås

 

5. Ditt starwars namn (tre första bokstäverna i ditt efternamn + två första bokstäverna i ditt förnamn):
Johch

 

6. Ditt superhjältenamn ("den/det" + en färg + favoritdricka):
Den rosa sprite

 

7. Ditt namn som väderpratare på tv (din första klasslärares förnamn + en stad som börjar med samma bokstav):
Ulla Ulricehamn

 

8. Ditt spionnamn (din favoritårstid/månad + en blomma):
Junigerbera

 

9. Ditt seriefigursnamn (favoritfrukt + ett klädesplagg du har på dig just nu + "ie" eller "y"):
Banant-shirtie

 

10. Ditt hippienamn (vad du åt till frukost + ditt favorit träd):
Yoghurtbjörk


♥ December 22 is the 356th day of the year

Idag är det inte min dag, kan man säga. Har en sådan fruktansvärd värk i ryggen, går typ inte att sitta och lika ont gör det när jag står. Sen börjar värk smyga lite i handlederna, åhh trött jag blir. Levt på värktabletter idag (inte min favvo) brukar vara den som inte tar värktabletter, men idag har jag inte haft nått val, känns det som. Då jag samtidigt försökt göra mitt bästa på jobbet och samtidigt slippa lite smärta. Klarade dagen på jobbet och nu får jag vila i tre dagar, sköönt.

Nu är det inte långt kvar till JUL :) Är ni klara med julklapparna?! Jag är nästan färdig är en eller två klappar kvar. Man är ju nästan alltid sent ute när det gäller julklapparna, heh. (Men så är det nästan jämt med och julen)

Funderar på om man ska koka lite thé (blir nog svartvinbär då).

Play safe ... Katjiiing!


♥ Svinkallt ute, inge skoj.

Svinkallt ute, inge skoj. Kan det inte bara bli lite varmare, men snö vill vi ha. Så det behöver inte vara så himla kallt som det är ute nu. Fick sluta tidigare idag på jobbet, och innan jag gick hem så fick jag en julklapp av chefen och hela enheten :) TACK så mycket! Var ett presentkort på SF, så nu är det bara att gå på bio!

Snart kommer älski och hämtar mig för jag är hemma hos mamma. Sen ska jag åka och hämta videon som jag beställt då min syrra dansade!

Play safe ... Katjiiing!


♥ Nu har äntligen snön

Nu har äntligen snön kommit (i tisdags) men var inte lika kul som man tänkt.
Sen är det svin kallt ute -7 grader, brr. Hoppas bara att snön ligger kvar över jul, så vi får en vit jul för engångs skull.

Hoppade in och jobbade lite idag då det var ont om folk. Dom ringde vid sju och hade typ panik!? eftersom dom var två stycken på morgonen då vi brukar vara ungefär fem pers. Men kunde inte hjälpa dom så länge då jag skulle till läkaren halv tolv.

Har inte bloggat på ett tag då jag inte har något virus skydd eller brandvägg på datorn
:( Men ska fixa det i helgen tror jag. Just nu sitter jag vid älsklingens datorn, heh. Går ju
lika bra det.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Cutest kitten ever !?

Älskling visade mig den goaste katt ever! Så tuff..
MÅSTE SES!
Play safe ... Katjiiing!


♥ Gårdagen + Cirkus simsalabim

Igår var jag på stan med lill syrran och kollade julklappar. Var riktigt kul att gå på stan med dig sis. Blev även att ta en fika på stan och det var riktigt skoj att sitta och fika och prata en massa hemlisar med dig :) Måste göras om!
Senare på kvällen så beställde älski och jag kina mat. Då jag skulle hämta maten var det fel. Han vi ringde och beställde av hade hört fel. Men vi tog det som det var då vi inte orkade stå och vänta 10 minuter till. Åkte hem till mamma min och åt, var riktigt gott med inte kul när man inte får det man beställt. Åkte hem vid tio tiden och kollade på Flickan som lekte med elden. Så jävla bra!Var med mamma och kollat på cirkus simsalabim (med dansare från västerås danscenter) idag! Så duktiga, och små barnen var hur gulliga som hellst. Lill syrran var med och hon var sååå duktig. Var roligt att se eftersom man kände nån som var med och dansade!
Blev inte så många kort tagna då det var så långt ifrån. Filmade lite grann men vart inte heller så jätte bra! Play safe ... Katjiiing!

♥ Nu har kylan

Nu har kylan kommit hit till lilla Västerås! Men kommer den stanna?!
Datorn visar att det är fyra minus ute, brr. Är nog ganska halt ute oxå.
Är glad att jag är inomhus och slipper gå ut just nu.

Har jobbat idag mellan sju och halv fem, Regnade imorse när jag cyklade
till jobbet, sen kom det lite lite snö :) Bättre med snö än regn!
När jag skulle cykla hem från jobbet så var det iskallt ute och halt på vägen.
Men jag klarade mig hela vägen hem utan att ramla! Efter att jag kom hem
var det att gå hem till Ramona, skrapa rutorna på bilen hennes sen begav vi
oss till gymmet :) Så nu är man kanske ett kilo lättare!? heh.

Snart börjar Desperate housewives igen :) Spännade spännande!

Play safe ... Katjiiing!


RSS 2.0