Semestern är över... Åter på jobbet

Semestern är över.. Men den har varit helt underbar med sol, bad, värme och lite till, och kan bara säga att det var rätt veckor man tog, heh. Blev att börja jobba denna vecka och det har gått super med tanke på att man ska upp på morgonen nu! Idag har man delad tur, inte det roligaste men ändå skönt. Rast i 5 timmar är inte så tråkigt, för man hinner åka hem och softa en stund innan man kör kvällspasset. Play safe ... Katjiiing!

♥ POWER MEET

Då var det power meet i lilla västerås igen! Tänk vad ett år kan gå fort (eller sakta).
Blir ev. att åka ner en stund att kolla på lite bilar antar jag. 
Om man åker ner och kollar lite så hoppas jag på att vädret är med oss.. För inte vill vi att det ska börja regna!?

Har i alla fall vart på bolaget idag och köpt lite Bacardi Breezer .. Så jag är förbered på om det blir Power meet för min del, heh.!


Play safe ... Katjiiing!


♥ 4 JULI 2010

Igår så blev det en liten "roadtrip" för mig och älski !
Det blev att åka till Vingåkers Factory Outlet och shoppa lite.. (Kanske inte så lite för min del). Vi åkte dit när klockan var vid elva och vi kom hem när klockan var vid halv fyra.
Blev att vila och ta det lugnt när vi kom hem, då man var helt slut pga värmen. Men somna, blev att sova i ca 2½ timme.

Vad har jag gjort idag då!? Hm, haft tvättstugan mellan elva och två. Inte det roligaste och bästa sättet att undvika värmen på kanske, men det behövs ju rena kläder! Var riktigt äckligt varmt i tvättstugan, usch. Åkte till ikea och kolla runt lite.. Settat en stund i solen på balkongen och läst en grymt bra bok!!

Play safe ... Katjiiing!

♥ Finally Friday

Blev att sitta en stund i solen idag och det var riktigt skönt. Var 30 grader i skuggan på balkongen (vet inte om det funkar som den ska!?). Plockade dom första smultronen
(3 st) idag.. Som vi har på balkongen, och dom var riktigt goda. Men jordgubbarna går det lite segt för!


(Bilden är tagen då dom var ny planterade.)

Senare på eftermiddan blev det att hojja ner på stan (till cityfestivalen) med Ramona sen två vänner till henne. Kolla runt lite, var meningen att vi skulle gå och ta en öl också men det blev inte så! Trevligt blev det ändå utan den där ölen som jag ändå inte hade druckit, heh för min del hade det blivit en cider.
Senare på kvällen blev det grillat hemma hos svärföräldrarna :)

Just nu försöker jag få älski att kolla på The grudge med mig som går på kanal 5. Och jag vill inte se den själv eller rättare sagt jag vågar inte se den själv. Är lite barnslig kanske men så är det!

Play safe ... Katjiiing!


Mobilbloggar..

Nu får vi se om detta funkar. Första gången och kanske den sista..?! Det bästa är väl att det inte kostar pengar att gå in på internet på mobilen! Då man kan gå in på det trådlösa hemma, riktigt nice. Så det var väl värt att prova. Playsafe ... Katjiiing!

♥ 1 JULI 2010Igår kväll blev det att gå på bio (Beck - Levande begrav) med älski och en polare till honom.
Filmen var väldigt spännande och bra. Kan tala om att jag blev riktigt skrämd några gånger men det är väl så det ska vara!?Vakna för ca en timme senad och det var riktigt skönt att få sova ut. Undrar hur det ska gå sen när man börjar jobba igen!? Men det är en senare fråga.
Vad som händer idag vet jag inte riktigt än. Måste vakna till först, heh.

Play safe ... Katjiiing!

RSS 2.0