♥ Är med och tävlar hos



Är med och tävlar hos ceciliaprecious om ett
tandblekningspaket från www.sthlmcompany.com

Var med ni också!

Avslutas 10 mars


♥ Soft Saturday

Ja, då var det lördag igen och första lördagen man är ledig denna månad :) lovely.
Vad som händer idag får vi se, dagen har nästan bara börjat för min del då jag sov till halv ett. Nyss gjort mig klar, så nu är det fit for fight.

Vilket fint väder vi har idag då!? Not, riktigt slaskväder. Men nu är det i alla fall påväg mot rätt tider (Våren) ;) Hoppas att den kommer fort fort! Nej, nu ska jag lyssna klart på en favvo låt.

Play safe ... Katjiiing!

♥ Finally Friday - DAGENS

DAGENS VILL HA: Vinterskor som tål vatten
DAGENS KLÄDSEL: Mjukis
 DAGENS FRISYR: Toffs
 DAGENS LÅT: Rihanna - Rude Boy
 DAGENS (KVÄLLENS) PLANER: Snart hem till älskis päron
 DAGENS SAKNAD: Min älskade vovve
 DAGENS DUMMASTE: Gubben som trängde sig i kiosken
 DAGENS MISSLYCKANDE: ?
 DAGENS DROG: Red bull
 DAGENS KÖP: En snusdosa
 DAGENS GODIS: Kexchoklad
 DAGENS HUMÖR: Glatt
 DAGENS CITAT: Vin och kvinnor gör mannen galen
 DAGENS ROLIGASTE: ?


Play safe ... Katjiiing!

♥ Bright Thursday - Det var då inte lätt att

Det var då inte lätt att komma upp imorse, men med en pojkvän som skulle skjutsa mig så var det bara att gå upp när klockan ringde. Då jag inte ville att han skulle komma försent! Gick mycket bra på jobbet idag :) Skönt att bra ha en städ och att man slapp städa helt själv. Det går mycket snabbare och det är mycket roligare!

Efter jobbet så blev det att åka och stor handla, och det var en hel del. Min älskade mamma förljde med och handlade och det var mycket trevligt. Efter att vi vart och handlat så blev det att laga mat (efter att ha fixat och donat med matvarorna såklart). Det blev att laga kasslergratäng med paprika, första gången vi provar på och det vart smarrigt. Men jag brände mig när jag skulle ha ut den där förbannade kasslern :( Varflör ska man vara så himla klantig för? Sprang till diskhon och hade handen under kallt vatten men det gjorde bara smärtan värre så jag skippade det och hade på bepathen. Och det vart mycket mycket bättre, tack och lov att man hade det hemma!


Får se om det blir så att man får skjuts imorgon bitti, hoppas, heh. Men det beror på om det kommer snö eller inte för älski har jour. Så jag hoppas verkligen att det inte kommer nå, för nu får det vara nog med snö!

Play safe ... Katjiiing! 


♥ Cool Wednesday - Har det vart underbart

Har det vart underbart väder idag eller inte!? Det blev att ta en promenad till jobbet idag i det fina vädret. Men snacka om att man frös om rumpan, hah. Det ända jag saknade var solbrillorna som låg i älskis bil. Men det gick bra ändå! Det tar ungefär 20 minuter att gå till jobbet, lovely.

 Humör: Good
 Gjort: Har jobbat mellan 10-19
 Planer: Sussa senast 23
 Ser på: Skärmen
 Lyssnar på: Tv:n
 Läser: Inget
 Dricker: Snart lemon thé
 Äter: Inget
 Bästa: Att älski hämtade min vid jobbet
 Sämsta: Receptionisten (stavas?) på taxi var otrevlig
 Väder: Nu eller under dagen?!

Play safe ... Katjiiing!

♥ Nice Tuesday

Hm, vad har man gjort idag!? Inte ett skit eller jo plockat lite i lägenheten, wohoo.. Vad duktig man kan vara eller inte, hah. Senare har jag bara legat i soffan och latat mig ordentligt framför tv.
Har även gjort om bloggen lite och då menar jag lite, heh. (Bytte bilder i headern och bilden på mig i menyn). Vet ej om det vart bättre eller sämre. Men den duger :)

Play safe ... Katjiiing!

♥ Fyra års



Fyra års förlovning today :) So happy!
Kan inte fatta att denna tid har gått så himla fort.
Love you darling


♥ Vilket tråk väder det var igår

Vilket tråk väder det var igår när man skulle jobba, usch. Det var då inte lite snö som kom. Och inte hade dom plogat, men det förstår man, det skulle inte ha hjälpt så mycket om dom plogade då det snöade hela tiden! Fast när man är ute och springer så hade det hjälpt en liten del i alla fall. Men det var kallt och skorna blev pissblöta av alla snö, brr. Som tur var så kom älski och hämtade mig efter jobbet (21.15) och det blev att åka till donken och ta en cheeseburgare och en blåbär/vanilj paj, mumsi.

Det var mycket bättre imorse då man skulle till jobbet :) Det var plogat, tummen upp.
Men för mig har det inte gått så super bra idag då jag har fått nackspärr, varför?! Hm, jag vet faktiskt inte men har skit ont. Hoppas att det går över väldigt väldigt fort.

Just nu visar datorn att det är 18 minus ute, usch. När kommer våren!?

Play safe ... Katjiiing!

♥ Soft Saturday - Kan tala om att jag var helt

Kan tala om att jag var helt död imorse när klockan ringde, var som en zombie. Så det blev att snooza några gånger tills det blev paniik. Heh, vad gör man inte för att få sova på morgonen!?
Fick skjuts av min söta älski imorse och sen kom han och hämtade mig vid tio tiden och då blev det att åka en sväng till BMW och kolla bil :) Så nu har jag hittat min bil som jag vill ha i sommar, yes. Men har man råd med den!? Nej, snyft :(
Nu har man rast till klockan fyra, lovely. Så det blir ut igen i detta skit väder, usch. Men att det kommer mer snö det tycker jag ikke om, vill ju ha vår och värme! Men det får man vänta på ett tag, fan. Som tur är har man en sweetie till kille som skjutsar mig till och från jobbet :) Nice. Kan ine bli bättre när man slipper att cykla till jobbet i detta skit väder.
Play safe ... Katjiiing!


♥ Finally Friday - Haft en riktigt soft dag

Haft en riktigt soft dag idag och legat i soffan och kollat film. Gick en snabbis till ICA Haga och köpte red bull för jag har kommit i en period där jag inte kan vara utan det en dag, heh. Sen blev det att köpa lite godis som jag igentligen inte ska äta men kunde inte stå emot. Fyskäms på lilla mig!
Snart blir det att åka hem till svärföräldrarna som varje fredag :) Och äta god mat kolla på let´s dance.

Imorgon blir det att jobba delad tur (7-11 16-21.30) och på söndag blir det att jobba dag
(7-16). Ska bli skönt att komma tillbax till jobbet efter två dagars ledighet, hah. Vad som mer händer vet jag inte än får ta dagarna som dom kommer. Nej nu har jag inte tid att sitta här, ska börja göra mig klar för att åka. Play safe ... Katjiiing!




















♥ Bright Thursday - Har inte gjort så mkt idag

Har inte gjort så mkt idag utan bara tagit vara på min ledighet, och det var riktigt skönt. Vaknade vid tolv och ville inte gå upp, men hade inget val så det blev att börja städa lägenheten. Så nu doftar det så gott :)
Vid femtiden kom Ramona och hämtade mig för vi skulle iväg och bränna lite fläsk som vi inte har gjort på några dagar nu då jag inte har haft tid eller ork. Har jobbat som en tok och inte orkat eller pallat gymma. Men nu är vi igång igen och det känns skönt. Och nu har vi bestämmt att vi ska köra på som bara den igen eller hur Ramona?! Heh. Hoppas att vi kan hålla det den här gången! Play safe ... Katjiiing!

♥ Cool Wednesday - Åh, äntligen två dagars ledighet

Åh, äntligen två dagars ledighet som jag har väntat på ett tag nu. Men har bara vart ledig två dagar denna månad, så förtjänar nog att vara ledig.!? Men kommer inte tycka att det är lika skoj då man ska gå hemma i två dagar och inte jobba, hm låter konstigt jag vet. Jag skulle ha vart ledig idag men det blev inte så! Vill ju jobba och visa chefen att jag vill stanna och att jag vill jobba, jobba och åter jobba.
Om en liten liten stund blir det lasagne, mums för nu börjar jag bli väldigt hungrig. Om ungefär fem minuter börjar Efterlyst och det måste man ju se, i alla fall lilla jag. Sen blir det nog att lägga sig i sängen och kolla på tv.
Älski och jag skulle ha stor städat idag men blev inte så. Så det blir att städa för mig imogon då jag ändå inte har nått speciellt att göra eller det är inget som jag bokat in. Men mycket kan hända!? T.ex om jobbet ringer så kanske jag sticker och jobbar, heh.
Nej, nu ska jag gå och äta lasagne som älski har lagat. Play safe ... Katjiiing!

♥ Lazy Sunday - Alla hjärtans dag


Two hearts one love

Min kärlek till dig älski är stor

Play safe ... Katjiiing!


♥ Finally Friday

Finally friday, yes! Äntligen..
Fick sovmorgon imorse till nio sen var det bara att göra sig klar för arbete. Började tio och slutade fem idag :) och det var så skönt med sovmorgon. Kroppen är helt slut efter alla dessa dagar man jobbat. Blev att cykla till jobbe idag då älski började tidigare än mig. Det var iskallt att cykla med den går lite snabbare än att gå. Heh.
Snart ska vi hem till älskis päron och käka mat :) Mums, är jätte hungrig! Så det ska bli så gott med lite mat i magen. Sen blir det nog att kolla på let´s dance. Händer inte nå speciellt denna fredag heller då man ska upp och jobba i morgon bitti, usch känner inte för det. Jobbat som en tock, men det säger inte plånboken nej till i mars, hah.
Play safe ... Katjiiing!


♥ Bright Thursday - Är med och tävlar hos



Är med och tävlar hos aleeekz om ett snyggt smycke.
Hon som gör smyckerna är Sessan design och hon är grymt duktig!
Var med du också, tävligen avslutas den 18:e februari.


Play safe ... Katjiiing!

 


♥ Nu är det inte många dagar kvar

Nu är det inte många dagar kvar till alla hjärtans dag! Börjar få paniik.. Vet inte vad jag ska fixa till älski!? Nån som har ett bra förslag på vad man kan ge till sin kille?! Behöver all hjälp jag kan få! Har riktigt ingen fantasi just nu när det varit så mycket på jobbet.. Inte en direkt bra ursäkt men vad gör man då man vill ställa upp på kollegorna på jobbat?!


Play safe ... Katjiiing! 

 

 


♥ Nice Tuesday - Var till läkaren till

Var till läkaren till niotiden och det gick väl sådär. Han kunde inte riktigt svara på varför jag har värk! Men som tur är har det blivit bättre :) Så hoppas på att det är på väg till det positiva nu! Efter att jag var hos läkaren så åkte jag hem till mor och lill sis. Har försökt mig på att byta patron i skrivaren och ska jag vara ärlig så tog det mig 2 timmar innan jag fick skiten att fungera. Skrivaren höll på att krångla med att det var fel patroner och skit eller så var det jag som inte fattade riktigt hur man skulle göra!?, men nu är det klart och det funkar att skriva ut, yes äntligen, heh.

Har nyligen vart ut på en promenad med min älskade lilla vovve :) Han tycker det fortfarande är lika kul att leka i snön, när en annan har tröttnat, men men. Det blev en mellan promenad då det är kallt ute och jag tänkte på hans små tassar. Nu blir det att fixa lite thé samt att donka musik på spotify, grannen kommer nog att bli galen! Eller man kanske ska kolla på en beck film i stället!? Nu vart det svårt att välja!!

Vart riktigt nöjd med "byrån" jag köpte igår och nu står den så fint inne i badrummet. Nice.. Hoppas att jag bara kan hålla det lika fint som det är nu i den, hah. Men det tror jag inte att jag kan!? Men man kan ju alltid hoppas på det bästa när det gäller slarviga Charlotte..   Play safe ... Katjiiing! 


♥ Slow Monday - Snacka om att man var

Snacka om att man var död imorse när klockan ringde! Ville sova en liten stund till, iaf till klockan åtta men ikke. Var tvungen att gå upp eftersom jag skulle få skjuts av älski till jobbet. Började sju och slutade tre istället för fyra!
Det gick super bra på jobbet idag och chefen planerar alltid en super duper dag för mig :)
Efter jobbet så åkte jag och älski till jysk och köpte en "byrå" som jag ville ha i badrummet med alla tjejgrejor i (smink, plattänger m.m). Men vi fick åka till baka med den direkt då den var missfärgad och så vill jag inte ha den, inte om man ser det hur bra som helst. Det gick bra att byta men snacka om att jag var förbannad. För köpar man grejor så ska dom ju vara ok, eller?!


(Bild tagen från jysk.se)


Imorgon är man ledig och det tänker jag vara för har jobbat nio dagar på rad nu så jag behöver en heldags ledighet! Vid niotiden imorgon blir det att åka till läkaren med min värk som riktigt inte har släppt än, hoppas att dom kan hitta felet för nu har jag fått nog.


♥ Movie time

Finns det nått bättre än att krypa upp i soffan med en filt i sambons famn och kolla film!? Samt en kopp thé en kall vinterkväll?! Så mysigt . Nu blir det att kolla på Sommaren med Göran och BITCH SLAP. Hej så länge för nu blir det movie time med älski!

Play safe ... Katjiiing!

♥ Rubrik, vad är det?

Bion i fredags (Snabba cash) var grymt bra! Och Joel Kinnaman är ju ashet, grr.
Det var verkligen vart varenda krona att se den filmen!



Idag hände det inte så mycket på förmiddagen, skulle ha kollat på Melrose Place men det var inget :( Har visst slutat, kollade inte om det fortfarande gick eller inte så snacka om att man var sur imorse hah! Men det är så det är. Satt mig och kollade på film istället (Save the last dance och Save the last dance 2) gick lika bra det. Senare blev det att bege sig till jobbet 16 -21 blev det idag! Timmarna bara flög iväg, men fick allt gjort :)

Play safe ... Katjiiing!

♥ Finally Friday

Imorse var älski tvungen att ut och ploga (tror han stack vid fem) men var så gullig att han kom och hämtade mig och körde mig till jobbet. Har världens snällaste kille som skjutsar mig till jobbet nästan varje dag :) Thanx!
Blev inte att ha en timmes lunch idag då det var så mkt att göra, men vad gör det, inget! Hann ju att äta min mat och in på ICA och köpa en gobit, heh sen var det full rulle igen. Efter jobbet blev det en vända på stan och jag hittade lite saker :) Bara nödvändiga saker för mig, som mascara, puder och tjocktröjor som behövs just nu när det är så kallt och tråkigt väder ute! Fryser fast jag sitter inne. Ikväll blir det bio (och en massa popcorn) med älski, ska kolla på Snabba cash, weii vad jag har längtat för att få se den och nu blir det så att jag får se den! Bokat och klart!!

Är helt slut efter att ha jobbat sex dagar på rad och imorgon blir det den sjunde på rad, hur ska detta gå tro?! Men börjar i alla fall klockan fyra och slutar vid halv tio. Så imorgon blir det att sova länge, hm till klockan 9.40 för då börjar Melerose Place som jag måste se, heh. Har sett avsnitten förut men kommer inte ihåg så mkt av dom.

Om en stund blir det att åka och köpa pizza för ingen av oss orkar laga mat, ibland får man var lat, eller?!. Play safe ... Katjiiing!


♥ Bright Thursday - Shiit vad det är kallt

Shiit vad det är kallt, fryser som baa den! Fingrarna är som isbitar, heh.
Det blev att ta cykeln imorse med, det gick sådär bara dom kunde ploga men nej det hade dom inte gjort. Och dom plogade inte på hela kvällen igår, så det blev att promenixa på jobbet. Jobbigt det var i all den snö som kom ner! Blev även så att jag gick på jobbet idag då det inte var plogat, gick mycket smidigare idag på jobbet än igår kväll, för det snöade inte lika mkt :) På hemfärden hade dom i alla fall plogat och då gick det fort fort att cykla hem, kände mig lite stressad oxå för jag visste inte när Ramona slutade och vi skulle iväg och gymma. På gymmet idag gick det bra bra bra, och det bästa av allt var att vi åkte bil till och från gymmet!

Snart är det helg för vissa och för vissa inte så som det är för mig. Min helg börjar på söndag då jag hoppar in och jobbar kväll på lördag, så det blir sju arbetsdagar på rad. Känner mig helt slut och mör i kroppen men jag ska absolut inte stanna hemma!

Fick även hämta ut mina filmer som jag beställde i fredagskväll :) Yes, så det blir att kolla film på söndag då man är ledig, heh.
Har sett Save the last dance och Save the last dance 2 för många år sen men kommer inte ihåg hur dom var. Honey har jag sätt ganska många gånger då jag har den utbränd, men vill ha den orginal.
 













Nej, nu börjar CSI: Miami så måste dra. Play safe ... Katjiiing!

 


♥ Cool Wednesday - Work

Snart blir det att cykla till jobbet i denna snö, usch. Hoppas att det hinner sluta snöa, blir tacksam om det vill sluta någon gång ikväll då man jobbar i alla fall, heh. Har inte gjort så mycket idag, bara en massa privata saker som jag inte vill ta upp här. Jag vet om man säger A ska man säga B men inte idag!
Måste fixa nått att käka innan jag sticker till jobbet för annars kommer jag att hungra ihjäl när jag börjat jobba, inget man vill om man ska jobba till 21.30
Det är synd att jag inte jobbar kvällen med Annina idag för då kunde vi ha tagit sällskap hem! Men det ska bli skoj att jobba med Anna :) Känner på mig att denna kväll kommer att gå fort fort fort, och det är ett stort plus.
Nej, nu har jag inte tid att sitta här.  Play safe ... Katjiiing!

♥ Nice Tuesday

Har vart en helt perfekt tisdag idag, skjuts till jobbet av älski och han kom även och hämtade mig när jag slutade. Det blev ett lite längre pass idag men pengarna sen tackar man inte nej till. Jobbat mellan klockan 7 och 19 var riktigt skönt men ändå inte då man ville komma hem när klockan vart halv fem.

När jag kom hem har jag inte hunnit gjort så mycket, blev att städa så nu är lyan fräsch och doftar gott ett litet tag i alla fall till man skräppar ner igen, hah. Har även hunnit med apoteket idag, men det var på lunchrasten för jobbet ligger typ granne med apoteket ett stort plus! Då man behöver alvedon eller nått (speciellt då man inte har väskan med sig till jobbet, bara pengar). Kan inte har blitt bättre då man har nära till apotek, ICA, kiosk, blomsteraffär m.m på jobbet. Men det blir ju en massa spring in på ICA och köpa en massa onyttigheter, heh.

Nu ropar John Blund på mig från sovrummet, dax för sängen om en liten liten stund, ska bara göra mig iordning!

Play safe ... Katjiiing!


♥ Slow Monday

Ja, då var det måndag igen! Helgerna går verkligen så fort, nästan för fort. Har inte hänt nå sepciellt nu i helgen då man var sjuk fredag/lördag pga foten som inte vill bli bättre. Men ville inte vara hemma längre än fyra dagar så det blev att jobba söndagen.

Jobbade heldag igår och var helt slut när jag kom hem vid 21.40 Men det gick inte att sova, så älski och jag kollade på någon konstig film han fått av en polare. Daybreakers tror jag att den hette! Efter filmen var det sängen som kallade. Och det var riktigt skönt men det blev lite för sent runt 23.30

Imorse var jag riktigt trött när jag skulle upp, snozade klockan några gånger men sen när klockan vart halv sju var det bara att gå upp och göra sig klar! Fick skjuts av älski imorse och det behövdes idag, heh. På jobbet gick det mycket bra fick en super bra rad att gå på och det bästa av allt var att chefen planerade min dag, Tack!
Efter jobbet blev det att ta en liten promenad hem men älski kom så fick även skjuts den sista bitten hem :) Sen var det bara på med gymkläderna för jag och Ramona skulle iväg och bränna fläsk som vi inte gjort på ett tag så det var verkligen på tiden nu. Men nu har vi lovat varandra att köra på som bara den, hah.

Nej, nu ska jag snart fixa kvällsthé, har blivit ett måste för mig att ha thé på kvällen. Sen ska jag fortsätta att kolla på CSI: NY som går just nu på kanal 5.

Play safe ... Katjiiing!

RSS 2.0