♥ Cool Wednesday - Telefontid hos läkaren

Vilken skit dag det varit.. Vart ska man börja!?
Ringde min vårdcentral imorse eftersom jag fortfarande har ont i foten och värken vill inte ge med sig fast jag tagit en alvedon och en ipren, way? Fick en telefontid kvart över tio. Ringde dom nej, satt och väntade ända tills klockan blev halv tolv ungefär och dom hade inte ringt på hela den tiden jag väntade. Så ringde igen och fick en ny telefontid som var fen över ett och dom ringde. Berättade att jag haft ont i tre veckor och att värken inte vill försvinna. Efter 3 veckors värk tyckte hon att jag kunde avvakta ett litet tag till och fick en tid bokad i februari. Skulle äta alvedon och ipren tills dess! Men det hjälper ju inte, har ätit 5 alvedon och 3½ ipren varje dag nu i 3 veckor, inte så bra jag vet men vad gör man när man har en sådan värk att man inte vet vart man ska ta vägen?

Idag har det varit värsta snö stormen, inte kul men skönt att vara ledig och slippa gå ut. Men måste ut snart för älski och jag ska åka och storhandla! Usch, vill inte gå ut i detta väder. Trodde inte att det skulle komma nå mer snö men det kom, och inte så lite heller.

Play safe ... Katjiiing!

Kommentarer
Postat av: -L

jo tack det är bra, sjd? =)

kram

2010-01-27 @ 20:20:10
URL: http://leeoonooraa.blogg.se/
Postat av: Lillasyzter

åå stackare :( sånt är inte kul!!

2010-01-28 @ 00:05:28
URL: http://lillsiz.blogg.se/
Postat av: Frida

Usch stackare! Varför tar dom inte in och kollar dig för? Puckon... det är ju inte alls bra att äta så mycket smärtstillande, tillslut så blir du ju immun mot det så kan du inte använda det längre...

2010-01-28 @ 08:20:26
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Frida

Verkar ju jättekonstigt alltså!? :/ Men du måste ju ta kontakt med dom nu om du fått färg i ögat. Känns det nåt? har du ont i ögat, irriterat?Hoppas det blir bättre snart hihi.

KRAM

2010-01-28 @ 12:17:40
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Freddie

är värken bättre idag?

2010-01-28 @ 12:21:41
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: simone

sV: Riktigt bra med mig här :D hur mår du?

2010-01-28 @ 12:28:20
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0