♥ Thursday - Då har man nyligen kommit hem

Då har man nyligen kommit hem efter ett gympass och jag är helt död! Idag var vi riktigt duktiga Ramona, stort plus till oss :) Så nu blir det att hoppa in i duschen!
Och på det fick man ont i skallen också, inte det roligaste efter att man vart så duktig och tränat! Kanske druckit för lite vatten idag och jag hoppas att det är det så det inte är nått annat (ev. migrän påväg). Det kanske är dax att ta kontakt med läkaren eftersom man börjar få värk lite här och var. Och sen att det aldrig blir bättre. För jag börjar tröttna på det. Det måste ju vara nått som är fel i kroppen eftersom att man är värk!?

Hoppas att ni haft en bra torsdag!

Play safe ... Katjiiing!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Det låter ju helt underbart! :) Skönt att solen börjat titta fram och faktiskt värma nu. Så lite färg försöker man ju passa på att få :PDagen har varit riktigt bra, har jobbat och tränat :) Hur har din dag varit?

2010-04-18 @ 22:15:59
URL: http://camillaloov.blogg.se/
Postat av: En Romantisk Saga

Hallå Hallå.

Nu har jag 4 tävlingar om fina armband, halsband och berlocker.

Om du vill vara med så är det bara att trycka på länken nedanför.http://enromantisksaga.blogg.se/2010/april/-tavling.html

http://enromantisksaga.blogg.se/2010/april/-tavling-1.html

http://enromantisksaga.blogg.se/2010/april/-tavling-2.html

http://enromantisksaga.blogg.se/2010/april/-tavling-3.htmlOm du inte är intresserad så ber jag om ursäkt för denna kommentar.

Ha det bra

2010-04-21 @ 13:09:51
URL: http://enromantisksaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0