♥ Lazy sunday - Underbar helg

Underbar helg hittils :) Var nog det bästa som vi kunde ha gjort just nu!
Gårdagen var lugn och det blev ett och annat vin glas. Spelat spel och bara umgåts. Helena du är bara för underbar och go. Finns ingen bättre vän än dig för du förstår och lyssnar alltid när man har det jobbigt och svårt. Tack för att du finns i mitt liv ♥ Tack än engång att vi fick komma och hälsa på :)

Vaknade med jordens skallebank, usch. Inte bra att dricka så mkt rödvin!? Men det händer inte så ofta så ibland får man offra sig lite, heh. Lite senare under dagen blev det att åka och shoppa så nu är man några hundra fattigare. Älski kommer snart bli galen på mitt shoppande, hah. Man måste få unna sig lite då och då! Snart blir det mat och känner suget och det ska bli så gott med fläskfilé med potatisgratäng, mums.. Känner hur det vattnar i mun, hah nej då.. Men det kommer bli super duper gött.

Sommartid börjar idag :) Så himla skönt för nu är det påväg mot ljusare tider och värme hoppas jag. Men nackdelen med sommartid är att man får sova en timme mindre :( Men igentligen vad gör de?! Inte så mkt då jag vill ha vår/sommar och mkt sol och värme.

Play safe ... Katjiiing!


Kommentarer
Postat av: Anonym

tackar!!

2010-03-28 @ 20:49:19
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Anonym

tackar!!

2010-03-28 @ 20:49:35
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

jobbigt det var att ställa fram klockan, men det känns bra nu :D

2010-03-30 @ 10:59:16
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0